Élet-Stílus

Kínában nem lesznek 3D-s cicik

A Titanic 3D-s változatából a balesetek elkerülése érdekében hagyják ki Kate Winslet melleit.

James Cameron kasszasiker filmje, a Titanic a tizenöt évvel ezelőtti bemutatójakor a világ minden részén – így Kínában is – vágatlanul érkezett meg a mozikba. Így többek közt a kínai nézők is teljességében élvezhették végig azt az erotikus jelentet, amikor a filmbéli Jack lerajzolja teljesen meztelen barátnőjét, Rose-t.

2012-ben, a hajó elsüllyedésének 100. évfordulójára most elkészült a film remake-je is: a történetet a nézők ezúttal három dimenzióban élvezhetik majd. Nem úgy a kínaiak, akiknél biztonsági okokra hivatkozva, a fent említett jelenetből kivágják a pikáns részeket.


A kínaiak legfeljebb ennyit láthatnak a jelenetből…

„A 3D-s effektek hatására – attól tartunk – könnyen előfordulhat, hogy néhány néző a vászon felé nyúl majd, amivel megzavarhatja a környezetében ülők szórakozását. Épp ezért a konfliktusok elkerülése érdekében úgy döntöttünk, hogy kivágjuk a meztelen jeleneteket” – áll a hatóság közleményében.

A nézők természetesen fel vannak háborodva, az interneten vitatkoznak a hatóság döntésével, ahol az egyik felhasználó azt is szóvá tette, nem azért várt 15 évet, hogy megnézzen egy jéghegyet három dimenzióban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik