Élet-Stílus

Ilyen a másnaposok mennyországa?

A varázsbuszban állítólag a legdurvább másnaposság is meggyógyul háromnegyed óra alatt.

Igaz, a csodabuszig minimum Las Vegasig kell utazni: egyelőre ugyanis csak egy darab van belőle, ám ha beindul az üzlet, akkor az anteszteziológus ötletgazda világszerte megjelenne a csini lakóbuszokkal, amikben percek alatt gyógyulnak a másnaposok.


45 perc alatt gyógyítják a másnapot – Forrás: Jezebel

Hogy csinálják? A kellemetlen és olykor hasogató tünetektől – amilyen a fejfájás, a hányinger, vagy a szédülés – tulajdonképpen egy intravénás gyógyszerkúra szabadít meg. A pácienseket injekción keresztül hidratálják és feltöltik őket vitaminokkal, kihajtják a szervezetükből a méreganyagokat, miközben fájdalom-, gyulladás- és hányáscsillapítókat kapnak.

Mindez – bár első látásra valóban nem tűnik annak – teljesen legális, még az Amerikai Fogyasztóvédelmi Hivatal jóváhagyását is megkapták a kezelésekhez. Amikből remélik, egyre több lesz. És hogy kiket várnak? A leginkább rászorulókat: azokat, akik szeretnének hosszú kínlódások nélkül visszarázódni a mindennapokba, vagy szeretnék megúszni a kórházi kezelést, esetleg folytatnák a bulit, és nem mellesleg van 130 dollárjuk, hogy kifizessék a buszbeli kezelést.

Az, aki inkább otthon kezelné a másnaposságát, ide kattintva elolvashatja a leghasznosabb praktikákat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik