Élet-Stílus

Íme, a tökéletes férfi – a brit nők szerint

Audit vezet, szőrtelen és bármikor lecserél egy lapos kereket.

A férfiak egy része előszeretettel mondogatja, hogy a nőkön nehéz kiigazodni és tessék, most nagyon úgy tűnik, hogy igazuk van. Legalábbis erre utal az a felmérés, melyet a közelmúltban végeztetett el egy divatcég, és ami arra a kérdésre kereste a választ, hogy a brit nők szerint milyen az ideális férfi.

És, hogy miért lehetnek a válaszokat olvasva – joggal – összezavarodva a férfiak? Nos, mert mint kiderült, a tökéletes férfi egyszerre határozott macho, aki nem mondja azt, hogy „szeretlek” minden másodpercben, ugyanakkor érzékeny lovag, aki képes kimutatni, ha elgyengül (például úgy, ha könnyeket ejt egy film alatt).

A külsejét illetően az ideális férfi magas, legalább 180 centiméter, rövid, sötét haja és sötét szeme van. Az alkata sportos, az öltözéke viszont inkább elegáns, mint sportos. A válaszadók többsége szerint jó pont, ha a férfinak van autója (a többség Audira voksol) és a biztos fizetése sokkal többet nyom a latba, mint az, hogy van-e például egyetemi diplomája.

És ez még mindig nem minden. A válaszadó nők egy része szerint a tökéletes férfi mindemellett családcentrikus, ami úgy mutatkozik meg, hogy hetente legalább kétszer felhívja az édesanyját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik