Élet-Stílus

Ne habozz, vágass frufrut!

Örök dilemma, hogy vágassunk-e frufrut, avagy sem. A divat mindenképpen megköveteli a rövidebb tincseket, arcformánkhoz pedig könnyen találunk megfelelő viseletet.

Ahogy a ruhákon a csíkos minta mindig visszaköszön, úgy a hajtrendben is évről-évre feltűnik a frufru. Oldalra vagy határozottan előre fésülve, göndörítve, de hátra tűzve is hordhatjuk. Nem mindegy viszont, hogy az arcformánkhoz milyen koronát vágatunk fodrászunkkal.

Az egyenes, éppen a szemöldök fölött végződő frufruk a legkedveltebbek, amelyek szinte az összes pofin jól mutatnak, a magas homlokú hölgyek pedig erőszeretettel vágatnak ilyen frizurát. Ha ugyancsak az előrefésült, de rövid verzió mellett döntünk, ahogy Katy Perry is tette, akkor vigyázzunk, mert ez sajnos már nem mindenkinek áll jól, és akár nevetséges külsőt is kölcsönözhet tulajdonosának.

Szív alakú és szögletes arc esetében, a hosszabb, fokozatosan oldalra vágott tincsek a befutók, mert ezek optikailag nyújtják az arcot. Szuperszexi színésznőik is emellett tették le voksukat. Ezzel a frufruval pedig stílushoz illően játszhatunk is, hiszen egyenesíthetjük vagy hullámokkal is megspékelhetjük.

Extra fazonnal csak a legbátrabbak próbálkozzanak, mert ezt nem elég egyszer levágatni és beszárítani, kezelni is kell. Ami nem egyszerű. De ha elbánunk vele, akkor nagyon dögösek leszünk a hétköznapokon, vagy az éjszakai életben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik