Élet-Stílus

Vécécsészéből ette az ebédet, és majmok szolgálták fel a sörét

Egy bátor kanadai gasztrokalandor fél év alatt evett a világ összes bizarr éttermében.

Vajon létezik olyan ember, aki fizetne azért, hogy vécécsészéből ehesse az ebédjét vagy hogy a pincérek beszólogassanak neki? És olyan, aki azért jár étterembe, hogy meztelen emberekkel üljön egy asztalhoz? Nos, úgy tűnik, ma már semmi sem elképzelhetetlen, így az sem, hogy valakinek a fentiek jelentsék a kikapcsolódás csúcspontját.


Az italt majom hozta ki… – Forrás: Facebook

Bob Blumer, egy kanadai gasztrokalandor az elmúlt hat hónapját azzal töltötte, hogy önszorgalomból bejárta az egész világot, hogy megtalálja azokat az éttermeket, amikben az étel csak másodlagos. Ellenben a hangulat…

„Sok furcsa helyen ettem már életemben, de olyan élményeim, mint amik ezalatt a hat hónap alatt értek, még sose voltak. Ettem egy nyúl üregében, börtöncellában, sőt egy olyan büfében is, amit egy ruhatisztítóból alakítottak ki és ahol míg ebédeltél, nyugodtan kimoshattad a szennyesedet is.”

Blumer elárulta ezeknek az éttermeknek a nagy részében az ételek csak másodlagosak: „nem az számít, hogy mit eszel, hanem, hogy milyen környezetben.” Talán a legfurcsább élményeinek egyike volt, amikor Japánban – ahol 3 hetet töltöttek – az egyik étteremben egy majom szolgálta ki, de még ezen is túltett az az indiai étterem, ahol a rendelt ételt egy miniatűr vécécsészében tálalták fel neki.”


Indiában sokat viccelődnek a témáról

A furcsa túráról még több képet Bob Blumer Facebook oldalára kattintva nézhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik