Élet-Stílus

Teljesíts te is egy kívánságot! [X]

Jótékonysági akció a Nők Lapja Cafén! 33 nehéz sorsú gyermek álmát gyűjtöttük össze, te is jelentkezhetsz, ha úgy érzed, segítenél!

Gyakran érezzük: segítenénk. Még akkor is, ha nekünk sem mindig könnyű. Ám van, akinek a kevés olykor a mindent jelenti. A Nők Lapja Café nagyszabású jótékonysági akciójában 33 nehéz sorsú gyermeken szeretne segíteni – olvasói segítségével.

„Négy tesóm van rajtam kívül, egy nagy házban élek, egy szoba, konyha és egy fürdő.”
„Édesapám és Édesanyám mindent megtesznek azért, hogy nekem és a testvéreimnek jobb legyen. Nagy csalódás ért minket, amikor megtudtuk, hogy semmiféle támogatás nem jár rám, mert azt mondták, egy vesével is lehet teljes életet élni.”

„Anyám (miután apámat lecsukták), prostituált lett. Két öcsém született, mindkettő más apától. Kiskoromban sok dolgot éltem át, és mindenre emlékszem.”

„Már nyolc hónapja élek lakásotthonban. Azért szeretek itt lenni, mert itt megtanulom, mi az élet.”

Kisgyerekek és tinédzserek írták az NLC felhívására a fenti sorokat. Olyanok, akik nehéz éveken vannak túl, és ezért nehezen hisznek abban, hogy belőlük is lehet még bármi az életben.

A Nők Lapja Café most 33 gyermek legnagyobb álmát mutatja be,és keresi azokat, akik teljesíteni tudnának egy-egy kérést. A szerkesztőség olyan vágyakat válogatott, amelyek nem kerülnek túl sok pénzbe, de annál több szeretetet, odafigyelést és némi szervezést igényelnek – természetesen a szerkesztőség csapata lesz az egyik felajánló, de emellett vállalt teljesítést a Marie Claire és a Nők Lapja is.

Itt megnézheted az összes kívánságot! Április 8-ig bárki jelentkezhet “jó tündérnek”, április 11-től pedig az olvasók szavazhatnak: melyik kívánságot ki teljesítse.

Te kinek az álmát teljesítenéd? Jelentkezz és valósítsd meg egy gyermek álmát!

http://www.nlcafe.hu/33kivansag/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik