Élet-Stílus

A legcukibb ölelések

A féltékenység skálánk - mint a rajzfilmekben túlhevülő és vulkánként kitörő lázmérő higanyszála - sohasem látott magasságokba emelkedett.

Kapcsolódó cikkek

Természetesen, ahogyan azt már megszoktuk ebben a rovatban, ez ismét az extrém mértékű, Guiness rekordok közé is beillő cukiságnak köszönhető. Bizton állíthatjuk, hogy nincs olyan kőkeményre fagyott vagy védekező fallal körülépített szív, amihez ne jutnának át a következő videó történései. El fogtok olvadni!

Az alábbi felvétel egyúttal útmutató a megfelelő, minden igényt kielégítő búcsúbuli helyes megrendezésére minden cégnek. Az ehhez elengedhetetlen feltételek listája immár magába foglal négy, de legalább egy oroszlánkölyköt, aki a távozó személyt hatalmas mancsainak puha ölelésével és érdes, rózsaszín nyelvének puszijaival bocsát útjára, mint az a kisfilmen is történik. De tulajdonképp nem is kell ehhez bármilyen parti: alapjában véve – ha rendesen belegondolunk – a kisoroszlán-ölelések minden rendes munkakörnyezet rekreációs elemei közé kellene, hogy tartozzanak. (Nos, főnök úr? A szakszervezet a válaszára vár.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik