Élet-Stílus

Itt a tavasz, kedvet adunk a kabáthoz

Bár gyönyörűen süt a nap, azért a reggelek még hűvösek, nem árt, ha van egy divatos kis kabátunk a szekrénybe.

Hangsúlyos vállak, egyenes A-vonalak. Ez az idei trend ismertetőjegye. Tavasszal a ballon, a farmer és a bőrdzseki is kitűnő választás, csak passzoljon az öltözékedhez.

A ballon kabátok esetében a klasszikus formák dominálnak. A hosszított, gombos, derekán övvel díszített felöltők gyakorlatilag minden szetthez jól állnak. Színben is széles a skála: a feketétől, a drappon át, egészen a kirívó árnyalatokig minden tónusban találhatunk kedvünkre való pruckát.

A farmer a megunhatatlan kedvenc. Nincs olyan év, hogy különböző szabással ne köszönne vissza a jeans életérzés. Idén inkább a rövidebb farmer kollekciók lesznek a porondon, de ezt egy vastagabb zipzárral, zsebbel, vagy mintával (esetleg hímzéssel) feldobhatjuk. De a klasszikus farmer dzsekik hódolói is megtalálhatják kedvencüket az üzletekben.

A csajok imádják a bőr, illetve a műbőr kabátokat, ami nem is csoda, hiszen ezek a falatnyi portékák mindenkinek jól állnak. Persze ez esetben is választhatunk a hosszabb, és a rövidebb fazon közül. A derekán és ujján vastagon gumírozott, magas nyakú, strasszal variált felöltők, vetekednek a félhosszú portékákkal, a palettáról válaszd a hozzád leginkább illő kabátkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik