Élet-Stílus

Fél lépés a tavaszba

Napról napra melegszik a levegő, most már szinte biztosan búcsút inthetünk a mínuszoknak. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy eljött a félcipők ideje. A lapos, a sarkas, az egybetalpas idén is menő lesz.

Ha már a bélelt télikabátnak búcsút intettünk akkor ideje a csizmákat is elrejtenünk a szekrény mélyére. A 2012-es tavasz cipő kollekciójában biztosan találsz kedvedre való lábbelit!

Emeld a sarkad!

A kopogós kis topánokat egyszerűen nem lehet megunni, mindegy, hogy 3 vagy 5 centis sarokkal szerezzük be a kedvenc darabokat. A sarkak pedig azontúl, hogy csinosak és nőiesek, tartásjavító szerepük sem elhanyagolható. Egyszerű, masnival vagy egyéb kiegészítővel kombinált verziót is választhatunk, de a lakkos kivitel is nyerő viselet.

Indulás a munkába!

A fűzős, lapos talpú, de annál kényelmesebb lábbeliket az állandó mozgásban lévő hölgyek vásárolják szívesen, hiszen ezek a cipellők nemcsak bevásárláskor hanem a mindennapos munkába járáskor is jól funkcionálnak. Ráadásul nagyon trendik is, így egy fekete, drapp vagy szürke változat semmiképpen nem hiányozhat a gardróbunkból.

Kettő az egyben

Az egybetalpas, kissé magasított topánkák az előző két fazonnak az ötvözetei. Ezek a darabok ugyanis egyszerre kényelmesek és csajosak, ráadásul szövet és farmernadrághoz egyaránt passzolnak. Bőr, velúr, és farmer felsőrésszel egyaránt megtalálod a boltok polcain.

Persze idén sem szabad megfeledkezni a balettcipőkről…..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik