Élet-Stílus

Szélfútta szélhámosok

A nők, és a pasik egyaránt szeretnek trendi hajkoronát viselni, de az persze sosem baj, ha egy férfi hiú magával szemben. Az idén menő frizurákat most nekik mutatjuk be!

A férfi hajviselet az elmúlt évek gyakorlatához igazodva, 2012-ben is a retro, vagyis a korábbi évtizedek fazonjait preferálja. A felnyírt tüskék továbbra is nyerők lesznek, de a klasszikus hindenburgot, tetején kicsit hosszabban meghagyott tincsekkel,idén szívesebben választja a férfi társadalom. Mitöbb az oldalt elválasztott, olykor előre fésült korona is tuti választás.

Ha viszont a sportos stílust jobban szereti a delikvens, akkor a már jól ismert „Beckham frizkót” is nyugodtan választhatja, hiszen valamiért az oldalán felnyírt, bubján kissé tarajos viselet szűnni nem akaró népszerűséggel van divatban évek óta.

Az egészen rövidet, már-már kopasz kobakot csak a legbátrabbak alkalmazzák, bár tény, hogy ez a fazon, ha valakinek jól áll, az tényleg szívdöglesztő külsőt kölcsönöz. Gondoljunk csak Király Viktorra, aki hosszabb tincseitől vált meg egy rövidebb forma miatt, és nem bánta meg döntését. Ahogy rajongói sem…

Ami még érdekesség, hogy ebben az idényben felerősödik a férfi hajfestés szerepe. Azért annyit tanácsolunk a markáns nem képviselőinek, hogy mielőtt színezésre adnák fejüket, gondolják meg kétszer, hogy helyesen döntenek-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik