Élet-Stílus

Ara para

Íme a világ legszerencsétlenebb menyasszonya. 24 évesen már négyszer állt az oltár előtt.

Allison Smith még mindig nem hiszi el, hogy a házasságot nem neki találták ki, annak ellenére sem, hogy már többször volt férjnél, mint szeretett volna. A fiatal nő már négyszer mondta ki a boldogító igent, és egész pontosan ugyanennyiszer volt kénytelen felbontani a házasságát, mégse fogadja el, hogy szerencsétlen lenne a szerelemben.

Még nem volt 20 éves se, amikor először feleségül kérték, ám a házasság mindössze 10 napig tartott, mert a vőlegény ennyi idő után meglépett az ara anyjával. Allison miután kiheverte a sokkot, mindkettőjüknek megbocsátott, olyannyira, hogy kettejük esküvőjén ő volt a koszorúslány.

Második esküvőjén egy volt barátjának mondta ki az igent, aki tulajdonképpen csak beugrott a lány vőlegényének a helyére, aki gyakorlatilag az esküvő előtt pár nappal hagyta faképnél a mindenórás terhes lányt. Nem csoda, hogy ez a házasság sem tartott sokáig, hasonlóan a harmadikhoz, aminek az vetett véget, hogy a férjről kiderült, bigámista. Legalábbis ezzel vádolták meg.

A vádat később ejtették ugyan, Allison azonban a válás és egy újabb esküvő mellett döntött, ám a negyedik próbálkozás sem járt szerencsével. Ennek a frigynek már a hűtlenség vetett véget: Allisont ugyanis rajtakapta a férje, miközben mostani párjával randevúzott.

Az ötödik választott egyelőre tagadja, hogy házasodni készülnének, mint mondta, jelenleg nem is tehetnék, hiszen míg a válást nem mondták ki, Allison férjnél van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik