Élet-Stílus

Stílusos kicsi-kocsik

Nemcsak a pasik, a nők is szeretnek vagány verdákban gurulni, mitöbb sofőrködni. A 3 legédesebb kisautót a Győr24 is bemutatja.

Olasz szépség

Megjelenésekor annyira örültek az olaszok, hogy Torino közepén csókolgatták a „luxusegeret”. És ez nemcsak a déli vérmérsékletüknek köszönhető, hanem egész egyszerűen annak is, hogy egy csodálatos mini masináról beszélünk. Bár Dante Giacosa első, több mint fél évszázada napvilágot látott tervei alapján mindenki tudta, hogy az új, modernizált széria esetében megmaradnak az alapvető stílusjegyek, mégis óriási meglepetéssel gurult le a gyártószalagról az egérkamion. Na és, hogy miért szeretik a nők ezt a kis gépet? Mert amellett, hogy kicsi és könnyen parkolhatunk vele, ráadásul a műszerfalon minden kéznél van. A lámpáknak köszönhetően ránk mosolygó autónak pedig ki tudna ellenállni?

Életérzés miniben

Ha már Mini Cooper mellett döntünk, akkor ne féljünk a giccstől, az ’50-es években megszületett járgány ugyanis minden mintát elbír. A Mini kortalan sikk, minden szögből elbűvöli tulajdonosát, és azt is, aki hosszú évek óta vágyik már egy retro gömböcre. Mert ez az autó egy szeretnivaló gömböc, ami azonkívül, hogy mutatós darab, a vezetési élménynek sem lehet ellenállni. A Mini gyorsan szedi a papucsait, dinamikus gép. Minden trendi csaj (és bár nem vallják be, de minden pasi is) szeretne egy angol szépséget, az ál-légbeömlővel, tetőablakkal, fehér vagy fekete csíkokkal csicsázott coopert, mely bátran mondhatjuk, hogy a világ legsportosabb kisautója.

Bogár birodalom

A Volkswagen rajongók tábora évről-évre nő, ami persze köszönhető a Golfok és a Transporterek szűnni nem akaró népszerűségének, de a retro kedvencek között muszáj megemlítenünk a Bogarakat is. A minden szinten elnagyolt, de annál szerethetőbb guruló szörnyecske pofás, csajos és divatosan sportos. Kell ennél több egy női pilótának?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik