Élet-Stílus

Egészséges étkezés

Új hét kezdődik, és nagyszerű időpont arra, hogy tiszta lappal fogjunk neki régóta dédelgetett egészségjavító programunk megvalósításának!

Sokunknak ez a program elég egyszerű: első lépésként mindösszesen a helyes étkezésre kell odafigyelnünk. Találjunk egy csendes, nyugodt helyet, amely külső, zavaró körülményektől mentes. A lényeg az, hogy semmi ne vonja el figyelmünket az evés tényétől: se Facebook, se televízió, se újság – maximum egy kis Hír24, amely angol tudósok kutatásai szerint még javítja az emésztést! A disztrakcióktól mentes környezetben helyezkedjünk el kényelmesen, úgy, ahogy számunkra legjobban csúszik az étel – ezt a videónkon szereplő szakértők remekül demonstrálják, bár némileg különleges, csakis haladóknak ajánlott pozitúrában. Végül pedig csupán az ételre és annak elfogyasztására koncentrálva együnk!

Mindezeket a szabályokat betartva nem csupán egészségesebbek lehetünk és hatékonyabban táplálkozhatunk, de, amint az felvételünk főszereplőin is látszik, néhány évnyi gyakorlással elérhetjük a cukiság pandafokozatát is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik