Élet-Stílus

Holnap nyit az otthon szerelmeseinek mennyországa

A legapróbb kiegészítőktől a legújabb, kulcsrakész lakásokig minden ott lesz a SYMA-ban.

Szeretné átrendezni a lakást, de fogalma sincs arról, hol juthat jutányos áron, jó minőségű bútorokhoz? Nem tudja, mik a legfrissebb trendek, vagy egyszerűen csak gyorsan szeretne néhány hasznos ötletet? Március 9. és 11. között a Lakáskultúra Élőben és a Lakásvásár kiállításokon ezekre a kérdéseire is választ kaphat a SYMA Rendezvényközpont A és B pavilonjában.

Ezúttal a két rendezvény a főleg lakberendezéssel foglalkozó Lakáskultúra Élőben és a lakást keresőknek nagy segítség Lakásvásár egy helyszínen és egy időpontban jelentkezik, hogy ezzel is megkönnyítsék a vendégek dolgát. Így például az, aki a hétvégén választ magának új otthon, már a helyszínen megálmodhatja a berendezést is. Persze csak, ha szeretné.

A lakásvásár mellett a kiállításon komoly szerep jut majd a legfrissebb lakberendezési trendeknek is. Szakemberek, lakberendezők és feng shui tanácsadók segítenek majd abban, hogy otthonunkat divatosabbá, kényelmesebbé vagy épp praktikusabbá változtathassuk. A bútorok, kiegészítők és burkolóanyagok bemutatása mellett a szervezők igazi családi programokkal is készülnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik