Élet-Stílus

Csak a zene, ami számít

Aki úton-útfélen szeret zenét hallgatni, annak nem elég, hogy a legmodernebb lejátszóból csendüljön fel a kedvenc slégere, hanem a hozzá tartozó fejdísz is számít. A legmenőbb fejhallgatók közül válogattunk.

Nem kell szögre akasztani!

Sportos és trendi. Arról nem is beszélve, hogy csúcskategóriás termék. A Sennheiserek a világ egyik legjobb stúdiófejhallgatói közé tartoznak. A német cég a profi, és az amatőr felhasználókat is új dizájnnal csábítja. Ha nemcsak a külcsínre, hanem a kifogástalan hangzásra is igényt tartasz, akkor ez a hozzád illő füles, Adidas kivitelben.

Ékes masina

Bár a Pioneer HDJ 2000-es modellt kimondottan DJ-k számára fejlesztették ki, a Swarowski kristályokkal díszített csecsebecse minden ritmus őrült számára vonzó lehet. Ráadásul nemcsak elegáns, de egyedi is, hiszen ezt csak megrendelésre készíti a gyártó, az eredeti fémes hatású.

Buli van!

Kifejezetten divatra specializálódott füleseket is találhatunk a boltok polcain, ami persze nem azt jelenti, hogy a készítők elhanyagolnák a minőségi hangzást , csak egész egyszerűen nagyobb figyelmet szentelnek a kinézetre. A színes, a mintás, a szőrmés darabok tömkelegéből szinte választani sem lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik