Élet-Stílus

Sápadtnak tűnik az arcunk? [A hét szépségtippje]

Mit tegyünk, ha el akarjuk tüntetni a szürke, téli napok nyomait? A Marie Claire szépségszerkesztője segít.

Játsszunk a sminkünkkel! Hívjuk segítségül a bőrtökéletesítő sminkalapokat, alapozókat, korrektorokat. A L’Oréal Studio Secrets Professional Secret No.1 Magic Perfecting Base (4499 Ft) sminkalap feltölti a bőr egyenetlenségeit. A Chanel Perfection Lumière Long Wear Flawless Fluid Makeup SPF 10 (13 200 Ft) alapozó fényvisszaverő szemcséinek köszönhetően ragyogással tölti meg az arcunkat.

Egy mindentudó korrektor pedig minden nesszeszerbe kötelező – a La Prairie Light Fantastic Cellular (15 390 Ft) ecsetes korrektora elfedi a bőrhibákat és a szem alatti sötét karikákat. A legújabb „csodakrém” a Garnier BB Cream, egy színezett hidratálókrém, mely egyszerre 5 szinten hat (eltünteti a pirosságot, hidratál, fényvédőt tartalmaz, egységesíti a bőrszínt és ragyogást kölcsönöz a bőrnek)és pillanatok alatt kész lehet vele sminkünk.

Tipp: Akik az esti program előtt még ünnepibbé szeretnék varázsolni az arcukat, a tökéletes alapozás után egészítsék ki a sminket egy kis csillogással. Ehhez tökéletes választás lehet a Guerlain Vol de Nuit parfümillatú púdere (20 990 Ft).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik