Élet-Stílus

Tudjuk, milyen a tökéletes randikülső

Csak néhány apróságra kell odafigyelni, és biztos a siker.

Lassan tényleg itt a tavasz, és a természet mellett nemsokára beindul a randiszezon is. Egy első randin általában rengeteg a buktató, hova menjünk, miről beszélgessünk, ne legyünk túl kétségbeesettek, vagy rámenősek, amikre mind oda kell figyelni.

Sokaknak még az első lépés, vagyis a megfelelő öltözék kiválasztása is komoly gondot okoz: órákig állnak a szekrény és a tükör előtt, és egyre csak sóhajtoznak, hogy nincs egy normális darabjuk se, amit felvehetnének. (Nem csak) Nekik összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel biztosra mehetnek a randin, már ami a külsejüket illeti.

1. Viselj pirosat.

A rochesteri New York Egyetem szakértői tudományos vizsgálatokkal is alátámasztották, hogy az ideális randiöltözet vörös. Kate Nightingale pszichológus elmondta, a piros a természetben a szexualitás és a termékenység színe, így egyáltalán nem csoda, hogy a piros ruhába öltözött nőket a férfiak is vonzóbbnak tartják.

2. Felejtsd el a frufrut!

Leszámítva a nyilvánvalókat – mint a fenék, vagy a mell – az első „testrész”, amit egy férfi egy nőn megnéz, a haja. Ennek is oka van: 82%-uk úgy véli, hogy a nők szexi megjelenésének egyik kulcsfontosságú eleme a haja. Ezzel kapcsolatban is készültek már különféle felmérések, amikből többek között kiderült, hogy a szőke hajú nőkkel a férfiak inkább csak kalandoznak, életük párjának pedig inkább barna hajúakat választanak, mert őket megbízhatóbbnak és hűségesebbnek tartják. Legalábbis 60%-ban.

Még egy fontos dolog: lehet, hogy a frufru most trendi, de a férfiak egy nagy részét inkább lehangolja, mert a természetes, hosszú és göndör hajat részesítik előnyben.

3. Mutass 40% bőrt!

Egy első randin nehéz eldönteni, hogy konkrétan mennyi az, ami nem túl sok: mondjuk dekoltázsból, vagy miniszoknyából.

Aranyszabály: ha hosszú távú kapcsolatot szeretnél, akkor ha miniszoknyába bújsz, a fölsőd legyen lehetőleg magas nyakú. Mutathatsz ennél többet is magadból, hiszen a férfiak szeretik a meztelen bőr látványát, ám ilyen esetekben nem árt, ha tudod, hogy partnered lehet könnyen kaphatónak tart majd.

4. Ne menj nadrágban!

Azok a nők, akik szoknyában járnak sikeresebbnek és általában magabiztosabbnak látszanak.

5. Hangsúlyozd a domborulataidat!

6. Felejtsd el a leggingset!

7. Mutasd meg a nyakad!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik