Élet-Stílus

Hívható ékszerdoboz

Ma már nem elég divatosan öltöznünk, a mobilunknak is trendinek kell lennie. Na és, hogy miért? Mert egyébként is szeretjük mutogatni napestig a távrecsegőt, hát miért ne tegyük mindezt stílusosan?

Mindegy, hogy kinyitható, szétcsúsztatható, érintőképernyős vagy hagyományos, minden mobiltelefonra aggathatunk díszes köntöst, és ehhez nem is kell más, mint egy kis kreativitás. Ugyanis akár otthon, saját magunknak is elkészíthetjük a hívható ékszerdobozt.

Az első mindenképpen az elhatározás, vagyis, hogy hosszútávon szeretnénk-e ugyan azt a mintát nézegetni vagy inkább időnként váltogatnánk a designt. Ha előbbi mellett döntünk, akkor használhatunk kedvünkre való kaparós matricát és festéket, viszont ha ezt a verziót alkalmazzuk, arra számítanunk kell, hogy a későbbiekben elő- vagy hátlapot kell cserélnünk.

Ha sűrűn szeretnénk más-más motívumot rajzolni a készülékre, akkor vegyünk üvegkontúrt és ezzel alapozzuk a telefont. Segítségével egy háromdimenziós felületet kapunk, ennek száradási ideje 10-15 perc. Ha pedig már meguntuk a kreált mintát (ami lehet virág, pillangó, de akár valamilyen mesefigura is), akkor nedves vattával puhítsuk fel, majd kaparjuk le az alkotást. És máris kenhetjük rá az új cirádát.

Díszítésnél használhatunk gyöngyöt, fagyöngyöt, kristályt vagy követ, a fontos az, hogy ne karcolja meg a kijelzőt a használt anyag. Nem baj, ha túlzásokba esünk, ragasszunk minél több apróságot a telefonra.

Egyszerű csicsázás esetén pedig csak válasszunk egy egyedi függő éket, amit folyamatosan cserélgethetünk a készüléken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik