Élet-Stílus

Sapkák feketén-fehéren

Ha már a téli meleg fejfedőket a szekrény mélyére rejtetted, akkor sem kell elbúcsúznod a díszes sapkáktól. Tavasszal is érdemes kalpagokban mutatkozni!

Egy lehelet fekete

Az egészen kicsi, de annál mutatósabb sapkák, már jó ideje fénykorukat élik, és ez az idei trendben sem változik. A lényeg, hogy éppen csak takarjon valamit a hajzuhatagból, de annál bohókásabb legyen. Fejtetőn, vagy hátra csúsztatva is hordhatod, úgy, ahogy azt a szett összképe éppen megkívánja.

Baseball álom

A baseball tökfedők nem csak a pasiknak állnak jól, és sportos viseletnél a kollekció elengedhetetlen kellékei. Az egyszínű, márkajelzéssel ellátott, de a színes, feliratos sipkák is trendi kiegészítőként funkcionálnak, esős, szeles időben pedig még hasznosak is.

Szalma-bál

Az ősz és a bimbózó tavasz a természet ihlette, apró dolgokat mindig a felszínre hozza, és nincs ez másként a divatvilágban sem. Az egyszerű, de annál nagyszerűbb szalmakalapokat egy kockás inghez nyugodtan felveheted, ha napsütésben kirándulni indultok kedveseddel.

Nagyon nagy

A nagy karimájú, szembe lógó kobaktakarók, igazi kislányos külsőt kölcsönöznek viselőjüknek. Szövetkabáthoz a legjobb választás a vászon satyek, egy kis masnival, virággal pedig még egyedibbé teheted!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik