Élet-Stílus

5 dolog, ami tuti megöli az esti összebújást

A kócos, ápolatlan külső és a rossz lehelet csak a kezdet.

A randizás minden életkorban kemény dió: a tapasztalatlanoknak azért, mert még hiányzik az ilyen helyzetekben nagyon is hasznos magabiztosságuk, a rutinosoknak pedig azért, mert jól tudják, hogy az első benyomást csak egyszer lehet valakire tenni, és ha ez az első benyomás rossz, akkor nagy baj van. Épp emiatt a lehető legjobb benyomásra való törekvés bizony stresszes, nem tudni éppen mivel találhatunk célba.

Van azonban néhány olyan dolog, amivel viszont biztosan nem. Ezek közül bármelyikkel is találjuk szembe magunkat, biztosra vehetjük, hogy az estének még azelőtt vége lesz, hogy elkezdődne. Ilyen például az It’s just lunch nevű online társkereső 5000 megkérdezettje szerint a rossz lehelet. Függetlenül attól, hogy csak sebtiben elfogyasztott hagymás szendvics, vagy valami komolyabb dolog okozza, gyilkolja a vágyat.

Az ápolatlan külső és a kócos haj is sok szavazatot kapott, csakúgy, mint a dohányzás és a túlsúly is. Annak ellenére, hogy azt a többség elismeri, hogy néhány plusz kilótól még bárki bőven lehet vonzó és szerethető, ettől függetlenül – főleg az első randin – a férfiak és nők egy részét lelohasztja, ha partnerük túlsúlyos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik