Élet-Stílus

A világ legőszintébb ruhaboltja

Gondolkodtál már azon, hogy a kinézett pulcsid árából mennyi a gyártási költség és mennyibe kerül a márkanév?

Van egy divatcég, ahol minden ilyen jellegű kérdésedre azonnal választ kapsz: ha nem is feltétlenül a ruha címkéjén, de az üzlet honlapján biztosan. Itt részletes információk vannak arra vonatkozóan, hogy a kiválasztott pulcsihoz honnan érkezik és mennyibe kerül az alapanyag és arra is, mennyibe került a ruhadarab elkészítése.

És innen már nem nehéz kiszámolni azt sem, hogy tulajdonképpen mennyibe kerül a márkanév, amit minden esetben megvásárolunk a ruhával együtt. A Honest By azért egyedülálló a világon, mert a nagy divatcégekkel ellentétben, vállalták, hogy vásárlóik számára minden létező, fontos és kevésbé fontos információt rendelkezésre bocsátanak az üzlet honlapján.

Emellett a cég a fenntarthatóság jegyében csakis és kizárólag olyan alapanyagokból dolgozik, amik organikusak, vagy újrafelhasználhatóak. A világ talán legőszintébb divatmárkáját az a Bruno Pieters alapította, aki korábban a Hugo Bossnál dolgozott tervezőként, épp ezért az sem meglepő, hogy az általa tervezett darabok nem feltétlenül olcsók. De még azzal együtt is – hogy speciális alapanyagokból, fenntartható módon készülnek egy menő dizájner tervezésében – árban bőven verik a legnagyobb márkák darabjait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik