Élet-Stílus

Folt vagy felirat, ez kell a pólóra!

Legyen feltűnő és frappáns, vagy éppen édesen nőies és vagány. Ha már pólót veszünk, azon mindenképpen legyen egy mutatós minta, amely feldobja a hétköznapjainkat.

Itt a jó idő, hamarosan kivetkőzhetünk magunkból, persze csak a szó legnemesebb értelmében. Hogy ne menjenek el melletted szürkén a mindennapok, válassz egy szuper, ujjas felsőt, és hagyd, hogy a tekintetek rád szegeződjenek.

Egy trendi póló alapelvárása, hogy ne legyen unalmas. A nyomott minták, feliratok nemcsak üzenetet közvetítenek, de elárulhatják egyéniségünket. Az idei szezonban a mesefigurás holmik továbbra is menők lesznek, hasonlóan a giga-méretű betűkhöz. Ezek a darabok pedig farmerhoz vagy melegítőhöz is jól állnak, nem beszélve a halásznadrágokról és farmerszoknyákról, amelyeknek lassan, de biztosan eljön az ideje.

Pólóknál sztárok arcképeit is magadra öltheted, persze csak akkor ha a celeb által képviselt stílust magadénak érzed.

Ami a legjobb, hogy pólókat már saját tervezéssel is készíthetsz, vannak ugyanis üzletek, amelyek minden elképzelésedet valóra váltják. Csak vigyél magaddal egy üres pólót, és egy általad kedvelt mintát, és akár már néhány óra alatt felveheted új, egyedi, mintás göncödet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik