Élet-Stílus

Csupasz, de csinos

Akinek a lelkét érzékenyen érintik a csupasztestű állatok – legyenek bár a szóban forgó lények természetüknél fogva szőrtelenek -, azokat arra kérem, ma csak fél szemmel olvassák rovatunkat, portálunk többi részén teljesen biztos, hogy találnak őket jobban érdeklő témát. (Szia, anyu! Majd hétfőn hozok neked egy cuki bundásat!) Aki úgy gondolja, hogy változhat még ebben a témában a véleménye, az kérem, bátran folytassa!

Kapcsolódó cikkek

Idén januárban – egy évtized után először – egy földimalacgyerek látta meg a napvilágot a Brookfield Zoo-ban. A most másfél hónapos csöppség neme még nem ismert, de anyja, Jessi és a gondozók szeretetének köszönhetően remek egészségnek örvend.

Tudom, hogy van, akit elborzaszt a szőrtelen(vagy nagyrészt szőrtelen) kisállatok látványa, de személy szerint én többször visszanéztem az alábbi videót. A még anonim kölyök egyszerűen olyan bájt sugároz, hogy képtelenség neki ellenállni. Van valami elképesztően abszurd és mégis kedves a testfelépítésében, ami leginkább egy sci-fi film valamelyik szereplőjére emlékezteti. Meglepően hosszú, selyemsonka fülei és szintén hosszúkás, de apró bumszliban végződő orra alatt esetlenül nagy ásómancsokon lépdel. Nózijának mozgása, ahogy a világot „orrcső” alá veszi, külön megérne egy misét. Szeretném kiemelni a felvétel utolsó harminc másodpercének nagyját kitevő képsort is, melyben a paradoxonszerűen cuki jövevény édesanyjához simulva békésen szunyókál… Instant elolvadás!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik