Élet-Stílus

Modern idők, trendi karórák

Bár a mobiltelefonok megjelenésével a karórák kissé feledésbe merültek, azért sokan választják ma is az időmutatókat, másnem egy kis kiegészítő gyanánt.

Életünk során állandó percháborút vívunk, éppen ezért fontos, hogy mindig tisztába legyünk az óramutatók állásával. Mióta a mobilok teret hódítottak, lényegesen visszaesett az óra piac, de azért nagy azoknak a tábora is, akik szívesen aggatják magukra a ketyegőket. Főleg mióta dizájnosabbnál dizájnosabb vekkerek jelentek meg a boltokban.

Too Late: élj vele!

A divatos, vízálló és nagyon kényelmes gumis Too Late órák a képzeletbeli dobogó első helyén állnak, ezek a színes, mintás darabok a legfelkapottabbak a piacon. A karperecekhez üvegdobozban is hozzájuthatunk, így ajándékként is tökéletesen funkcionálnak. Mitöbb már világítós kivitelben is gyártják a tik-takokat, azaz minden igényt kielégítenek.

Led láz

Aki már unja a számlapos ketyegőket, az beszerezhet magának egy ledes, modern masinát. Igaz a társaságok néha túlzásokba esnek a tervezés során, így gyakran olyan vekkerek is feltűnnek a boltok polcain, amelyen magunk sem tudjuk eldönteni, hogy pontosan mit mutat és mennyit. De akkor is menők, és ultra modernek, a led karórák mindenképpen a jövő ketyeréi. A digitális szériákból ugyanakkor retro fazont is kifoghatunk.

A hagyományos is lehet divatos

Azok, akik a hagyományokhoz ragaszkodnak, természetesen ők is találnak kedvükre való időmutatót. A számlapos verziókat is nemegyszer megbolondítják egy-egy extra mintával, vagy berakással, így ezeken a vekkereken is nyugodtan mutogathatjuk ismerőseinknek az aktuális időt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik