Élet-Stílus

Csak felnőttek bulizhatnak a fürdőkben

Március 10-én, a Fürdők Éjszakáján öt budapest gyógyfürdő, többek között a Széchenyi, a Gellért és a Rudas is zenés programokkal várja a vendégeket.

A fürdőkben hajnali 3-ig húsz DJ, egyebek mellett Karmatronic, Whiteboy, az NVC, a Fürdők Éjszakájára újra összeálló Girls&Mathematics, Superman, Simon Iddol és Infragandhi biztosítja a helyszínenként eltérő műfajú elektronikus zenét: a Széchenyiben house party, a Rudasban electro buli, a Királyban tűzzsonglőrök és chill-out, a Gellértben a Radio Bro DJ-i, a Lukácsban pedig nu disco party szórakoztatja a résztvevőket.

A jegyek elővételben 3490 forintba, a helyszínen 3990 forintba kerülnek. A Fürdők Éjszakája idén is limitált létszámban látogatható, így a szervezők mindenkinek a 22 órai érkezést javasolják. Az elővételes jegyek február 27-től, korlátozott számban kaphatóak az érintett fürdők jegypénztárainál. Az elővételes jeggyel a 22.30-ig a helyszínekre érkező látogatók soron kívül juthatnak be a fürdőbe.

A Fürdők Éjszakája füstmentes rendezvény, így a dohányzás mindenhol tilos. A rendezvényt kizárólag 18 éven felüliek látogathatják – közölte a Budapest Városüzemeltetési Központ csütörtökön az MTI-vel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik