Élet-Stílus

A világ minden pontján összeházasodnak

Az amerikai házaspár szerint ez egy tökéletes módja annak, hogy életben tartsák a „szikrát”.

Amióta szétment az a sztárpár, amely egész eddig élen járt a házassági fogadalom újra- meg újramegújításban (Heidi Klum és Seal személyében), egy hangyányit megcsappant azoknak a pároknak a száma, akik újra az oltár elé állnának, hogy ezzel erősítsék az összetartozásukat.

Az Amerikát már keresztbe-hosszában meghódító szokás itt Magyarországon egyáltalán nem divat, pedig egy fiatal amerikai pár szerint az évenként megerősített fogadalom tökéletes módja annak, hogy egy kapcsolatban életben tartsuk a szikrát, hogy a házasság ne válhasson rövid idő után a megszokások rabjává.

Susan és Evan Money több mint 10 évet egy gimnáziumba jártak, ám akkor még bőven kerülték egymást. Szerelmük néhány évvel az érettségi után kezdődött, amikor egy szupermarketben teljesen véletlenül egymásba botlottak. 11 hónappal ezután Evan már meg is kérte Susan kezét, aki persze azonnal igent mondott.

Az esküvőjüket szűk körben tartották, romantikus körülmények között: a menyasszony tervezett meg minden apró mozdulatot. Az ifjú házasok ezután nem szerették volna, hogy házasságuk csupán a megszokásokról szóljon, ezért egy párizsi kirándulás alkalmával elhatározták, hogy minden évben újra kimondják majd a boldogító igent és megújítják a fogadalmukat.

Az esküvőket – amik természetesen egybeesnek a nyaralással – Evan szervezi: az elmúlt 15 évben voltak Hawaiin, királyi párnak öltözve Las Vegasban, delfinek és oroszlánfókák között, hőlégballonon Mexikóban.

Nézzen képeket a párról itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik