Élet-Stílus

Az apa operálta lánya melleit

A plasztikai sebész lánya, Brittani alig múlt 18 éves, amikor a beavatkozásra sor került.

Nagy-Britanniában óriási felháborodást váltott ki az az eset, amire a közelmúltban derült fény: eszerint egy praktizáló plasztikai sebész, név szerint Dr. Michael Niccole saját tinédzser lányán végzett el mellszépítő műtétet.

Az orvos állítólag azért műtötte meg a lányt, hogy ezzel növelje az önbizalmát. Brittani, aki azóta sminkes és nem mellesleg modell lett, saját bevallása szerint élete legjobb döntésének tartja a műtétet és soha egy percig sem gondolkodott azon, hogy azt valaki más végezze el.

Az édesapa egyébként nemcsak Brittanin, hanem testvérén Charmon is eszközölt „kisebb” szépészeti beavatkozást. A lány szőke testvérének kifelé forduló köldökét műtötte át befelé fordulóra. Elmondta azt is, hogy a feltételezésekkel szemben teljes nyugalommal operálja a lányokat, és nem csak azért, mert mindkettőjüket örökbe fogadta.

„A műtéttel nem változtatom meg a külsejüket, csak hozzájárulok, hogy elérjék a céljaikat. Szépek szeretnének maradni és nem akarnak megöregedni, ami szerintem ma egy nő számára teljesen természetes.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik