Élet-Stílus

Szexi csípőt deréktakaróval

Egy unalmas farmert, egy falatnyi rövidnadrágot, sőt egy egyszerű szabású szoknyát is feldobhatunk egy divatos övvel. Válogass Te is, hogy szexi legyen a csípőd!

Nem kell az unalmas gönceidben tündökölnöd, és új ruhára sincs szükséged. Mi a titka a változásnak? Egy tuti övtakaró, amely nemcsak kiemeli nőies vonalaidat, de a snassz cuccokat is feldobja. A vékonyabbak és a teltkarcsúak egyaránt hordhatják a trendi öveket, ezek a kiegészítők ugyanis mindenkin jól mutatnak.

A vastagabb darabok most viszik a piacot, hiszen a sokszor gumis kivitelben is kapható tartozékokat nemcsak a csípőn, hanem mell alatt is szívesen hordják a gyengébbik nem képviselői. A csattal, vagy strasszal kombinált, esetleg virágmintás, masnis öveket több kollekcióhoz is párosíthatod, nadrághoz, blúzhoz, sőt egyrészes ruhához is passzolnak a „csípődíszek”.

Természetesen a vékony, láncos, vagy a fonott bőr kiegészítők is mutatósak lehetnek, a lényeg, hogy a választott szettel harmonizáljon az öved. Elegáns bálban, de diszkóban is hangsúlyozhatod adottságaidat, és a feltűnő deréktakaróval minden pillantást a csipődre szegezhetsz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik