Élet-Stílus

Elő a mellényeket!

Közeleg a tavasz. Ami azt jelenti, hogy elővehetjük kedvenc ruhadarabjainkat a szekrény mélyéről. A mellények a langyos időben melegítenek, ráadásul divatosak is.

Mellényeket hordhatunk ingekhez, pólókhoz, de vékonyabb pulóverekhez is. Bár télen a kabát alatt is elfértek az ujjatlan felöltők, azért mégiscsak trendibb, ha pufajka nélkül mutogatjuk a zipzáras, gombos kivitelben is kapható lajbikat.

Szőrmentén

Az idei téli kollekciókban főszerepet kaptak a szőrös, meleg mellények. És bár az előrejelzések szerint a mínuszoknak egy ideig búcsút inthetünk, kedvenc ruhadarabjainktól nem kell elköszönnünk. A puha posztók ugyanis pulóver fölött továbbra is jól mutatnak, és nemcsak csizmával, hanem félcipővel is nyugodtan párosíthatjuk.

Stílus és elegancia

Ha valami igazán stílusosra vágysz, akkor a szokatlan szabású lajbikat neked találták ki. A félre gombolt, mély dekoltázst, és egyedi gallért hirdető mellények farmerral vagy elegáns öltözékkel is megférnek. Kosztüm esetében viszont ügyelned kell arra, hogy a választott szett darabjai harmonizáljanak egymással.

Szabadság, szerelem, farmer

Úgy tűnik, a farmer mellényeket nem lehet megunni. Nincs az a tavaszi választék, amelyben ne lehetne fellelni egy-egy cuki „rongyot”. A farmer felöltők között, a retro formák mellett, az egészen trendi, zsebbel, lánccal, zipzárral megspékelt darabok is előkerülnek, de a letisztult posztókra ugyan úgy igényt tart a trend. Vagyis elő a jeansekkel és az ingekkel.

Sportosan pufi

A „pufi” kivitelt a sportosabb csajok részesítik előnyben, a fényesebb darabok pedig most valóban kelendőek. Némelyik mellényt már kifordítható, 2 az 1-ben változatban is megvásárolhatjuk, így szabadidős programjainkon is kombinálhatjuk a viseletünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik