Élet-Stílus

156 millió melltartó ment pocsékba

Minden második nő vásárolt már olyan darabot, amit aztán sosem vett fel.

Egy friss felmérés szerint egy nőnek a szekrényében átlagosan legalább 9 melltartó van – a legkülönbözőbb méretekből – ezeknek azonban csak töredékét, mindössze három darabot hordanak rendszeresen váltogatva.

Ennek ellenére fehérneműt a nők többsége szívesen vásárol, még akkor is, ha a többségnek – saját bevallása szerint – fogalma sincs arról, hogy milyen a mérete, illetve nem tudja azt sem, hogyan kezdjen neki a méricskélésnek. Nem csoda, hogy a leggyakoribb oka annak, hogy nem hordanak egy melltartót az, hogy kényelmetlen.

Rossz méretből a nőknek több is van a fiókjában, ami azonban ennél is meglepőbb, hogy sokan ezeket szántszándékkal tartják – és vásárolták meg korábban: az egyik nagy fehérneműgyártó felméréséből kiderült, ezekre a darabokra akkor van nagy szükségük a nőknek, ha nagyobbnak szeretnék láttatni kebleiket, mint amekkorák valójában.

156 millió. A felmérés végén legalább ennyi brit melltartóról derült ki, hogy a fiók aljában végzi, ráadásul úgy, hogy gazdája a megvásárlás után egyszer sem vette elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik