Élet-Stílus

Ne kockáztass, ha külföldre mész dolgozni (x)

Mielőtt nekiindulnál, gondoskodj a nyelvtudásról: beszéld az illető ország nyelvét legalább 500 szóval.

Vajon tényleg többet kockáztat az, aki nyelvismeret nélkül vág bele, például azzal a felkiáltással, hogy „majd lesz valahogy, eddig is boldogultam az életben”? Nos anélkül, hogy felsorakoztatnánk a pró és kontra érveket, nem árt, ha tudjuk – főleg a külföldi munkavállalást fontolgatók -, hogy a nyelvismeret és a nyelvtudás kell. Ezzel ugyanis optimalizálhatják a munkavállalói pozíciójukat: vagyis jobb állásra, több pénzre és kedvezőbb munka- és életkörülményekre lesz lehetőségük.


Hatékony nyelvtanulás minden korosztálynak

Ha már megszületett a fejedben a döntés, és elhatároztad, hogy kipróbálnád magát külföldön, de még hiányzik hozzá a megfelelő nyelvtudás, akkor menj el Brainturbo hat budapesti, vagy a húsz országos nyelviskoláinak egyikébe és ismerj meg egy egyedülálló technológiát, amit kifejezetten ilyen élethelyzetekre fejlesztettek ki.

Mit kínál az iskola?
– kifejezetten erre az élethelyzetre kidolgozott tematika
– a boldoguláshoz szükséges 500 szó elsajátítása, beszédkészségben
– segítség azoknak, akik valamilyen szinten már beszélik az adott nyelvet – mindezt hatékonyan, kevés időráfordítással
– “szinte kikapcsolódás a tanulás”
– a brainturbo módszer az embert hozza helyzetbe
– nem kell biflázni, magolnia és nincs házi feladat

Ha hiszed, ha nem, a módszert ki is próbálhatod, ráadásul térítésmentesen egy bemutató óra keretében, ha ide kattintasz.

Kényelem, rugalmasság, interaktivitás – online tanulással

Beszélnek hozzád, de nem érted, hogy mit? Felveszed a telefont és „külföldiül” szólnak bele? Ilyenkor mit teszel? Lecsapod a telefont? Továbbmész azt mormogva, hogy túl sok a külföldi itt? Ugye jó lenne, ha tudnál válaszolni?

A nyelvtanulás mindig is fontos volt, de mostanában még inkább előtérbe került, hiszen kinyílt előttünk a világ és határainkon túl – bármilyen csodálatos is a mi nyelvünk -, nem sokan értik. Nos, ha már ez a helyzet, akkor nekünk kell alkalmazkodni és megtanulni angolul, németül, spanyolul, franciául, olaszul, japánul, kínaiul vagy bármely idegen nyelven, hogy megértessük magunkat Európában és azon túl is.

,

A Dialog Nyelviskola / DóraTanár munkatársai hisznek abban, hogy mindenki képes arra, hogy megtanuljon egy idegen nyelvet, legalább alapfokon. Az online módszerrel most mindezt kényelmesen és gyorsan teheted.

Mik az online tanulás előnyei?
1. Kényelem: úgy tanulhatunk, hogy otthon vagyunk. Nem kell átmenni a város másik pontjába, csupán a számítógépet kell elindítani, be kell kapcsolni a skype-ot és már kész is. A tanár a vonal másik végén van.
2. Rugalmasság: mert akkor tanulunk, amikor nekünk kényelmes.
3. Specializálódás és interaktivitás: a tananyagot a tanítvány igényeinek megfelelően állítják össze. A módszer rendkívül hatékony, hiszen a tanár azonnal tud reagálni a kérdésekre és a kérésekre, valamint a problémákra és a hibákra is, így azok nem rögzülnek rosszul.
+1: Egy idegen nyelv esetében akkor a legnehezebb megérteni a másik felet, ha nem látjuk. Sokan félnek emiatt a telefonálástól, hiszen ebben az esetben nem látjuk a mimikát, a gesztusokat, amik sokat segítenek a megértésben. Az online tanulással ez a félelem hamar szertefoszlik, hiszen a neten keresztül csak halljuk a másik felet és így lényegében hozzászokik a fülünk ahhoz, hogy megértsük a másikat a „telefon” túlsó oldalán.

Az online tanulás ma még új, de a mai világban amikor az idő az egyik legértékesebb kincsünk egyre népszerűbbé válik. Kattints ide és kérj ingyenes próbaórát, hogy lásd milyen jó is így tanulni

Nyelvtudás valódi garanciával, a hagyományos módszereknél sokkal hatékonyabban

A Speed Learning módszer egy magyar fejlesztő csapat munkájának eredménye. A technológia fejlesztése közel egy évtizede kezdődött meg, mára a hagyományos tanulási folyamatoknál jóval hatékonyabb, akár 10 x gyorsabb, így 60 óra alatt garantálható a szintlépés. A módszer a tanulási zavarokban szenvedőknek is megoldást nyújthat a nyelvek elsajátítására.

Olyan koncentrált állapot elérésén alapszik, melyben az agy befogadó készsége megsokszorozódik, és az ekkor elsajátított tudás közvetlenül a hosszú távú memóriában, mélyen rögzül. A tanulási folyamat során a hallgatók egyéni gépi órákon vesznek részt, melyet egyéni tanári előhívó órák követnek úgy, hogy nem előzte meg sem magolás, sem házi feladat a szóbeli kommunikációt.

Mit kínál a Speed Learning Garancia?
– egyéni, személyre szabott oktatás
– a hallgatók időbeosztásához rugalmasan alkalmazkodó módszer
– német és angol nyelvű célország esetében a Speed Learning használható nyelvtudást biztosít, hogy ne kelljen mindent előlről kezdeni
– kiegészítő szolgáltatás: kiscsoportos nyelvi klub, ahol a már meglévő nyelvtudást lehet tökéletesíteni

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor látogass el szolgáltatási helyszíneink ingyenes nyílt napjaira, a Nyugatinál, Budán vagy Székesfehérváron, melynek időpontjairól és programjáról ide kattintva tájékozódhatsz. Az aktuális beiratkozás kedvezményhez, látogass el a Speed Learning Garancia honlapjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik