Élet-Stílus

Amitől garantáltan megjön a kedved

Ha a Valentin-naphoz nem is feltétlenül, egy kis összebújáshoz biztos kedvet csinál egy rafinált sütemény.

 

Hogy mégis mi lehet olyan extra egy semmi kis süteményben? Hát természetesen a hozzávalók. És nem, a feltételezésekkel ellentétben ez a pite nem attól lesz nagyszerű, mert a készítői telepumpálták mindenfélével, amiről már legalább egyszer kijelentették, hogy vágykeltő hatású. A tuti hatóanyag ebben az esetben egy, ám annál gigantikusabb valami: a bikahere.

A bikák legnemesebb testrésze állítólag azért hat jótékonyan a szexuális vágyra, mert – érthető okokból – tele van tesztoszteronnal. Az indiai szerelmesek évszázadok óta esküsznek rá, és a kínaiak is ódákat zengenek a hatékonyságáról: állítólag kenterbe veri még a kis kék pirulákat is.

Nos, évszázados hatékonyság ide vagy oda, a készítők ettől függetlenül nem bízták a véletlenre a sütemény hatását. A herét biztos, ami biztos alapon egy eredeti indián recept alapján készült likőrben pácolták, ami rumból, vörösborból készül, méz és néhány különleges gyógynövény hozzáadásával.

Jó hír, hogy a a sütemény online is megrendelhető. Míg rossz, hogy kizárólag Amerikából, így az, hogy Valentin-napra megérkezzen teljesen kizárt, cserébe a hétvégére még kellemes meglepetéseket szerezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik