Élet-Stílus

Bizsu banzáj, hogy mindig trendi legyél!

Az arany és az ezüst ideje leáldozott. Ma már sokkal keresettebb ékszerek a bizsuk. A csillogó, változatos kellékekhez pedig akár, már pár száz forintért is hozzájuthatunk.

Bár a nemes kiegészítőknek párja nincs, azért tegyük szívünkre a kezünket, szívesebben veszítünk el egy filléres ékszert, mint egy több tízezres nagyságrendű emléket. Persze nem ez a fő ok, amiért a nők döntő többsége a bizsuk mellett teszi le a voksát, sokkal inkább az, hogy színtől és formától függetlenül ma már bármelyik rucihoz illő kelléket beszerezhetünk.

Állati apróságok

A különböző állatfigurás csecsebecsék ma már szinte minden kiegészítőn visszaköszönnek, legyen szó fülbevalóról, gyűrűről, karkötőről vagy nyakláncról. Az óriás kedvencek mellett pedig továbbra is töretlen a pillangós tartozékok népszerűsége, hiszen a lepkék könnyedségébe minden nő szívesen beburkolózik. A meghökkentő motívumok (például bogaras bizsuk) pedig ugyancsak kelendőek.

Pompa és csillogás

A finom eleganciát hirdető hölgyek is találnak kedvükre valót a bizsu piacon. A halvány rózsaszín vagy barnás árnyalatok bronzos beütéssel kombinálva egyszerűek, de igazán mutatós darabok. Hétköznapi viseletre vagy különleges alkalomra is felveheted. A dögösebbek pedig maradjanak csak merészek, a fekete-ezüst kombinációs továbbra is divat!

Gigantikus karperecek

Óriás apróságok a kézen. A csuklón és az ujjakon is jól mutatnak a nagy gyűrűk és karkötők. Mindegy, hogy egyszínű vagy pepita darabot választottál, hiszen minden ruhához más-más kiegészítő dukál. A gigantikus karpereceket ömlesztve is hordhatod, de vigyázz, nehogy átlépd a határt! Az ujj díszekkel hasonló a helyzet, mutatós a nagy minta, de csak ízlésesen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik