Élet-Stílus

A homokóra alak létezik

Háromszor eszik naponta, imádja a csokoládét, a dereka mégse volt szélesebb, mint 50 centi.

Bár a román modell, Ioana Spangenberg különleges alakjával minden további nélkül bekerülhetne a rekordok könyvébe is, ő sokáig mégse fogadta el magát, nem volt elégedett a külsejével. Ehhez elég sok köze volt annak is, hogy szülőhazájában, Romániában a csontsovány lányok helyett azokat tartják vonzóbbnak, akiken van egy kis felesleg: a túlsúly ugyanis annak a szimbóluma, hogy az illető vagyonos családból származik.

Ioana akkor kezdte elfogadni és felfedezni a testében rejlő lehetőségeket, amikor megismerkedett német férjével, Jannal. A férfi buzdítására csináltak róla néhány képet, amik az internetre felkerülve hatalmas sikert arattak, így a darázsderekú lány most a kifutók világa felé kacsintgat.


Állítólag természetesen ilyen…

A leendő modell elárulta, hogy a homokóra alkatát csakis a természetnek köszönheti: soha nem koplalt, nem éheztette magát és fűzőt sem kell hordania. „Egész egyszerűen csak kicsi a gyomrom, ami úgy működik, mint egy természetes gyomorgyűrű. Ha túl sokat eszem, egész egyszerűen betegnek érzem magam.”

Ioana 50 centi vékony dereka egyébként nem a legvékonyabb a világon: a csúcsot a maga 33 centijével Ethel Granger tartja, igaz, a hölgynek a „bravúrhoz” fűzőt is kellett hordania.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik