Élet-Stílus

Hajba rejtett szépségek

Imádjuk a hajpántokat. Nemcsak azért mert hátrafogják kallódó fürtjeinket, hanem azért is, mert kiegészítőként is funkcionálnak, minden időben.

Kiskorában biztosan mindenki viselt valamilyen hajráfot, és hála a mai trendeknek visszatértek az extra hullámszelídítők. A köves, a virágos, és a mesefigurás kellékek feldobják egyhangú tincseinket és a ruhákhoz is tökéletesen passzolnak. Télen pedig a sapka alól előbújó kócot is ráncba szedik, elég csak a buksira tenni.

Mutogasd a masnit!

A megszelídített masnik a hajzuhatagban is hangsúlyosak, és igazi kislányos bájba bújtatják tulajdonosaikat. Ugyanakkor laza eleganciáról árulkodnak, az egyszerű, finom nőiességre fókuszálva.

Szirmokkal szép az élet

A virág a divat minden területén visszaköszön, az övektől kezdve, a mintás ruhákon át, a hajgumikig és a kitűzőkig. Na és persze a hajpántokig. A hatalmas szirmokkal vérpezsdítő spanyol szépség lehetsz, és gyakorlatilag minden öltözékkel viselheted.

Indián álmok

A homlokon átívelő hajfogók egyre kedveltebbek, és a kicsit bevállalósabb csajok gyöngyös, és egyéb apró (levelekkel, szívekkel, tollal) formákkal kiegészített változatát is beszerezhetik. Az indián beütést pedig imádják a pasik.

Sose növünk fel

Van, aki soha nem tud felnőni. De nem is kell, egy kicsit mindig kislánynak kell maradni. És ha nem szeretnéd leplezni gyermeklelked, díszítsd a kobakod egy mesefigurás hajráffal. Hello Kitty az elsőszámú kedvenc, de Minnie egér, és Betty Boop is jól mutat a tincsekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik