Élet-Stílus

Csókra éhező ajkak

Hogy a téli szürkületben se vessz el, használj a mínuszokban is színes, a bőrtónusodhoz illő szájfényt vagy rúzst.

A csábító ajkakra nemcsak nyáron vagy a hétvégi bulikban van szükség, hanem akkor is, mikor a fagyokban sápadt ábrázatodat szeretnéd feldobni. Az ajakírek pedig mindenkinek jól állnak, csak tudni kell a bőrszínhez illő terméket választani. Ha ügyes vagy, úgy tündökölhetsz, mint a sztárok, és a pasik is kívánni fogják a csókra éhező ajkaidat.

Ha haloványabb az átlagnál

Ha nagyon világos bőrrel áldott meg a sors, akkor sem kell elkeseredni, hiszen van egy jó hírünk. A most menő tűzpiros rúzsokat neked találták ki a sminkmesterek. De ha nem szereted a feltűnősködést, akkor kenj magadra halvány vagy átlátszó szájfényt. A Hófehérkéknek még jó választás lehet ha saját természetes színüket hangsúlyozzák.

Sötétebb vagy capuccinó

Az átlagos, enyhén napbarnított bőrszínhez szinte minden jól áll, a barnás árnyalatoktól kezdve, a rózsaszínen át a meggypirosig bármit magadra festhetsz. Amire viszont mindenképpen oda kell figyelned, hogy a rúzs passzoljon a sminkedhez, valamint hogy a rózsaszín, illetve pink árnyalatú ajakápolók sárgíthatják a fogakat.

Csoki csókok

Az egészen sötét bőrűek szerencsés helyzetben vannak. Nekik tényleg minden jól áll, kivéve a nagyon világos színek, mert azok sápíthatják az összképet. Viszont szájfényben az átlátszót is bátran kipróbálhatják a csoki testűek. Ami fontos az nem más mint az összhang, kell hogy a bőröd az ajkad és a öltözeted harmonizáljon egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik