Élet-Stílus

Tüzes sarkak az éjszakában

Bár még nincs vége a télnek, a báli szezon igenis itt van, ami alkalmat ad arra, hogy elővegyük a szekrény mélyéről a szexi parti sarkakat!

Nehéz megszokni, de imádjuk viselni. A tűsarok, nemcsak magasít, de gyönyörű tartást és nőiességet kölcsönös viselőjének. Izgalmas lábbeli lesünkön, Te is megtalálhatod a kedvencedet!

Mindenhez passzol

A fekete örök és ráadásul mindennel viselheted. De ha nem szeretnél megelégedni egy egyszerű sötét holdjáróval, akkor érdemes valami finom díszítéssel felturbózott darabban tetszelegned. Ha a ruhád rövid, akkor lehet kicsit extrémebb az a mintázat, ha viszont éppen csak a cipő orra látszik ki a szoknya alól, akkor egy kis kőberakás sokat lendíthet az összképen.

Nem kell kibogozni…

Nem kell kibogozni, csak egyszerűen megkötni a finom selyem masnit. A bokát takaró szalagos pántok, nagyon babásak, ha egy ilyen topánka mellett döntesz, a pasik biztosan a lábaidat előtt fognak heverni. Bálok, táncos mulatságok mellett a mindennapi viseletre is alkalmasak ezek a laza eleganciájú cipellők, így egy kicsit, Te is hétköznapi Hamupipőke lehetsz.

A figyelem középpontjában

Szeretsz feltűnősködni? Akkor légy merész cipők terén! Ma már minden rongyhoz találsz valamilyen kalandos kopogóst, a lényeg, hogy a lábbeli harmonizáljon az öltözékeddel. Egy tollas fazonú tűsarkúval Pocahontas lehetsz, egy vagány pirossal pedig spanyol dívaként feszíthetsz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik