Élet-Stílus

A tanulás a legjobb befektetés (x)

Hogy mit tanulsz és hol, egyáltalán nem mindegy.

Ha már az iskolaválasztásnál körültekintő vagy, és egy színvonalas intézmény mellett döntesz, azzal hosszú távon megalapozhatod a jövődet. Egy kiemelkedő helyen szerzett diploma ugyanis a kulcs lehet a jövőbeli sikerekhez és ahhoz is, hogy az iskola után könnyebben találj állást.

Professzionális szaktudás – professzionális szakemberektől

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola nem csupán egy állami elismertségű oklevelet nyújtó iskola, hanem egy olyan szellemi műhely is, ahol a jövő gazdasági szakembereit képzik. Az iskola diákjai remekül beszélnek idegen nyelveket, átfogóan ismerik a nemzetközi gazdasági kapcsolatokat és közszektor működési elveit is, mindemellett gyakorlati képességekkel is rendelkeznek.

Képzési kínálat:
– Pénzügy és számvitel alapszak
– Kereskedelem és marketing alapszak
– Nemzetközi gazdálkodás alapszak
– Emberi erőforrás alapszak
A főiskola a párizsi Sorbonne Egyetemmel közreműködve indít egy mesterszakot is:
– Management- és Marketingstratégia az Európai Unió Szervezeti és Területi Rendszerében

Az intézmény levelező képzése azt is lehetővé teszi, hogy azok is tovább képezhessék magukat, akik a tanulás mellett dolgoznak, vagy gyereket nevelnek. A képzés elismert tanárok és előadók segítségével zajlik, akik rátermettségüket már a gazdasági élet számos területén bizonyították. Itt tanít többek között dr. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke és dr. Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke is.

További információkért kattintson ide.

Vegyél részt az ATALANTA Üzleti Szakközépiskola tandíjmentes OKJ-s képzéseiben!

Az ATALANTA Üzleti Szakközépiskola több évtizedes múltra visszatekintő, rangos oktatási intézmény. Elsősorban az európai piacon kínál olyan szakmai és nyelvi képzéseket, melyek megfelelnek az üzleti világ kihívásainak. Az intézmény a magyar oktatási élet egyik meghatározójaként jelenleg közoktatással és felnőttképzéssel foglalkozik.

Az ATALANTA hallgatói jogosultak:
– családi pótlékra
– árvaellátásra
– diákigazolvány használatára
– a felsőfokú szakképzésre jelentkezők pedig diákhitelt is igényelhetnek

Az iskola nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kielégítse a diákok változatos igényeit, ezért a nappali és az esti tagozat mellett, most már levelező formában is indít képzéseket. Emellett fontosnak tartja az idegen nyelvek képzését is, így a kötelező nyelvórák mellett, ingyenes nyelvi konzultációkat is nyújt. Sőt: a tanulók ingyen használhatják az iskolakönyvtár nyelvkönyvgyűjteményét.

Bövebb információkat ide kattintva talál.

Minden, a könyveléstől a vendéglátási szakismeretekig

Az Európai Levelező Oktatás (ELO) az elmúlt két évtized alatt arra törekedett, hogy támogassa a tanulást. Nem csoda, hogy mostanra tanfolyamok széles választékát kínálja, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő tananyagsorozatot. Az ELO tanulói több mint 80 levelező tananyag közül válogathatnak.

Mit is kínál az ELO?
– kényelmes, stresszmentes tanulást
– önálló időbeosztást (a tanulók saját ütemben haladhatnak)
– azonnali eredményeket
– a legmodernebb módszereket, gyakorlatokat, hanganyagokat
– kedvező árakat, havi részletfizetést

A tananyagcsomagok megfelelő szakmai hátteret nyújtanak, ennek köszönhetően eddig közel 400 ezer tanuló döntött úgy, hogy bizalmat szavaz a levelező oktatásban rejlő lehetőségeknek és kipróbálja az otthon tanulás kényelmes módszerét.

Tekintse meg az ELO honlapját és válasszon kedvére a tananyagok közül!

Itt találja az ingyenes próbaleckéket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik