Élet-Stílus

A tanulás a legjobb befektetés (x)

Hogy mit tanulsz és hol, egyáltalán nem mindegy.

Ha már az iskolaválasztásnál körültekintő vagy, és egy színvonalas intézmény mellett döntesz, azzal hosszú távon megalapozhatod a jövődet. Egy kiemelkedő helyen szerzett diploma ugyanis a kulcs lehet a jövőbeli sikerekhez és ahhoz is, hogy az iskola után könnyebben találj állást.

Professzionális szaktudás – professzionális szakemberektől

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola nem csupán egy állami elismertségű oklevelet nyújtó iskola, hanem egy olyan szellemi műhely is, ahol a jövő gazdasági szakembereit képzik. Az iskola diákjai remekül beszélnek idegen nyelveket, átfogóan ismerik a nemzetközi gazdasági kapcsolatokat és közszektor működési elveit is, mindemellett gyakorlati képességekkel is rendelkeznek.

Képzési kínálat:
– Pénzügy és számvitel alapszak
– Kereskedelem és marketing alapszak
– Nemzetközi gazdálkodás alapszak
– Emberi erőforrás alapszak
A főiskola a párizsi Sorbonne Egyetemmel közreműködve indít egy mesterszakot is:
– Management- és Marketingstratégia az Európai Unió Szervezeti és Területi Rendszerében

Az intézmény levelező képzése azt is lehetővé teszi, hogy azok is tovább képezhessék magukat, akik a tanulás mellett dolgoznak, vagy gyereket nevelnek. A képzés elismert tanárok és előadók segítségével zajlik, akik rátermettségüket már a gazdasági élet számos területén bizonyították. Itt tanít többek között dr. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke és dr. Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke is.

További információkért kattintson ide.

Vegyél részt az ATALANTA Üzleti Szakközépiskola tandíjmentes OKJ-s képzéseiben!

Az ATALANTA Üzleti Szakközépiskola több évtizedes múltra visszatekintő, rangos oktatási intézmény. Elsősorban az európai piacon kínál olyan szakmai és nyelvi képzéseket, melyek megfelelnek az üzleti világ kihívásainak. Az intézmény a magyar oktatási élet egyik meghatározójaként jelenleg közoktatással és felnőttképzéssel foglalkozik.

Az ATALANTA hallgatói jogosultak:
– családi pótlékra
– árvaellátásra
– diákigazolvány használatára
– a felsőfokú szakképzésre jelentkezők pedig diákhitelt is igényelhetnek

Az iskola nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kielégítse a diákok változatos igényeit, ezért a nappali és az esti tagozat mellett, most már levelező formában is indít képzéseket. Emellett fontosnak tartja az idegen nyelvek képzését is, így a kötelező nyelvórák mellett, ingyenes nyelvi konzultációkat is nyújt. Sőt: a tanulók ingyen használhatják az iskolakönyvtár nyelvkönyvgyűjteményét.

Bövebb információkat ide kattintva talál.

Minden, a könyveléstől a vendéglátási szakismeretekig

Az Európai Levelező Oktatás (ELO) az elmúlt két évtized alatt arra törekedett, hogy támogassa a tanulást. Nem csoda, hogy mostanra tanfolyamok széles választékát kínálja, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő tananyagsorozatot. Az ELO hallgatói több mint 80 levelező tananyag közül válogathatnak.

Mit is kínál az ELO?
– kényelmes, stresszmentes tanulást
– önálló időbeosztást (a tanulók saját ütemben haladhatnak)
– azonnali eredményeket
– a legmodernebb módszereket, gyakorlatokat, hanganyagokat
– kedvező árakat, havi részletfizetést

A tananyagcsomagok megfelelő szakmai hátteret nyújtanak, ennek köszönhetően eddig közel 400 ezer tanuló döntött úgy, hogy bizalmat szavaz a levelező oktatásban rejlő lehetőségeknek és kipróbálja az otthon tanulás kényelmes módszerét.

Tekintse meg az ELO honlapját és válassz kedvedre tananyagaink közül Te is!

Itt találja az ingyenes próbaleckéket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik