Élet-Stílus

Tudjuk, hogy cigizhetsz tiltott helyen

Kitiltották a bagót a szórakozóhelyről, de nem akarsz az utcán fagyoskodni? Itt a megoldás!

Azt nem tudjuk, hogy milyen gyorsan honosodik meg, illetve terjed el a szokatlan – de mindenképpen zseniális ötlet – a szórakozóhelyek körében, a Maltermeister Turm nevű német kocsma ötlete egyelőre szülőhazájában is unikálisnak számít. Ettől függetlenül a képeket nézegetve azt kell mondanunk, van benne lehetőség.

A szórakozóhely oldalán váratlanul tűnt fel a három, vörös anyaggal kibélelt lyuk, kifejezetten amiatt, mert a beltéri dohányzást Németországban is szigorúan tiltják. Az élelmes kocsmáros azonban nem szerette volna, ha a vendégei az utcára menekülnek, hogy hódoljanak káros szenvedélyüknek, ezért kitalált egy átmeneti megoldást.


Kinnt is, benn is – Fotó: http://entertainmentdesigner.com

Az első ránézésre modern kalodának tetsző alkalmatosság felett egy fára festett felirat jelzi, hogy a kocsmában bizony ez a dohányzásra kijelölt pont. A cigizni vágyóknak csupán a fejüket és a kezüket kell átdugni a réseken és máris legálisan dohányozhatnak bentről. Igaz, ezzel a módszerrel lőttek a hosszú, véget nem érő, egyik szálról a másikra gyújtós beszélgetéseknek… és arról is kevés az információ, milyen hosszú a lyukaknál a sor mondjuk egy átlagos péntek estén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik