Élet-Stílus

Vajon megéri ez a táska az árát?

A divatnak mindig vannak vétlen áldozatai - ezúttal több is...

Szeretjük a macskákat, tulajdonképpen minden élőlényt szeretünk – vagy legalábbis tolerálunk -, hiszen egyiknek sincs több joga élni mint a másiknak. Így talán érthető, miért dobta fel a kedvünket ez a macskás retikül. Milyen jópofa kikacsintás a merev szövetkabát mellett a szigorú a karthauzi pofi.


Fotó: Hlorenzo.com

Ám amikor a tervező megálmodta ezt a H. Lorenzo táskát, valami, valahol félrecsúszott. Az 1085 dolláros (valamivel több mint 260 ezer forintos) darab ugyanis egészen szívmelengetően indult, már ami az anyagösszetételt illeti: 100% PVC, 100% pamut. Ám aztán kiderült, még annál is drágább, hiszen 100% nyusziszőr és 100% marhabőr található az anyagösszetételben (ami lassan kezdi azt jelenteni, hogy a táska több mint 400%-os, de oké, értjük, egyik anyagot sem turbózták fel).

Azt viszont nem értjük, hogy egy ilyen darabnál miért nem volt megfelelő a „cat” (azaz macska) szín eléréséhez egy jó minőségű műszőrme, miért kellett hozzá a szürke tapsifüles? És persze szegény marhákról se feledkezzünk meg! A pop-art legszebb korát idéző termékhez tökéletesen illettek volna a szintetikus anyagok az első darabka PVC-től az utolsó szál cérnáig.


Fotó: Hlorenzo.com

Bizonyos esetekben valóban nehéz lemondani a valódi bőrről, de ezt a nyulat, tényleg tökéletesen feleslegesen vetkőztették le… Te megvennéd ezt a bájos apróságot?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik