Élet-Stílus

A férfiak elismerik, hogy a nők náluk is erősebbek

Kíváncsi vagy, mi az, amit a férfiakról mindenképp tudni kell? Az öt legfontosabbat most ők maguk mondják el.

Minden jóérzésű férfi megsértődik – tegyük hozzá, teljes joggal – ha a nők azt hangoztatják, hogy bezzeg a férfiakat milyen könnyű kiismerni, hiszen a gondolkodásmódjuk és a viselkedésük olyan egyszerű, mint egy bot. Pedig erről igazából még csak nem is a nők tehetnek: a köztudatba valamiért az épült be évtizedekkel ezelőtt, hogy a férfiakat igazán semmi nem érdekli a munkán, az italon, a sporton és a szexen kívül.

Pedig – mondják ők – ez óriási tévedés. A nő is érdekli őket, méghozzá mindenekfelett. Épp ezért, amikor lehetőséget kapnak, akkor fel is szólalnak saját maguk védelmében. Most éppen öt sikeres férfi mond el olyan kulisszatitkokat saját neméről, amikről azt szeretnék, ha minden nő tudna.

1. Időparadoxon

Ha valamiért ez eddig még nem lett volna nyilvánvaló, más időszámítás szerint élnek. Vagyis, ha nem hív azonnal a randi után, vagy nem válaszol rögtön az SMS-edre, esetleg két hét is eltelt mióta utoljára mondta „szeretlek”, az … nem jelent semmit. Legalábbis biztos nem azt, hogy nem érdeklődik, állítja Dr. Tom Hacket ortopédsebész, aki hozzátette, ez a jelenség csupán annak az ékes bizonyítéka, hogy egy férfi számára máshogy – az ilyen dolgok szempontjából általában gyorsabban – telik az idő.

2. A nők az erősebbek

Alexander T. MacGregor szerkesztő szerint a nőknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen hatalom van a kezükben. Már önmagában a megjelenésük is képes azonnal letaglózni a férfiakat, akinek – pusztán egy vonzó nő látványától – máris hevesebben ver a szíve és szorít a mellkasa, és csakis arra képes gondolni, bárcsak hozzá menne oda.

3. Szeretnek shoppingolni – néha

Bár látszólag teljesen hihetetlen a dolog, a férfiak egy részét rá lehet venni a plázázásra is, ha cserébe ő lehet az, aki kiválasztja, mit vegyen fel a nő – mondja Lalo Fuentes, néhány híresség személyi edzője.

4. A kislányos viselkedés nem bejövős

A kamaszos szóhasználat, a bizonytalankodás és a szendeség nem biztos, hogy olyan jó ötlet, ha egy férfi megszerzéséről van szó. Beau Davidson countryzenész állítja, ezek a dolgok inkább lehangolják a férfiakat és elveszik a kedvüket, csakúgy, mint a földöntúli lelkesedés mondjuk Justin Bieberért, vagy az, ha a nők folyton együtt járnak mosdóba (még felnőttként is).

5. Fehérnemű helyett magabiztosság

Bátran induljunk ki abból, hogy a férfiak odáig vannak a női testért és a szexi fehérneműkért. Ám még ennél is jobban beindítja őket a magabiztos nő látványa, aki tisztában van azzal, milyen hatással van a férfiakra – teljesen függetlenül attól, hogy modellalkat vagy sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik