Élet-Stílus

Ragyogj szilveszterkor, mint a sztárok

Már javában készülsz az estére? Segítünk, hogy a frizurád is tökéletes legyen!

A szilveszteri hajviseletnél is alapkövetelmény, hogy alkalomhoz illő koronát készítsünk, és természetesen az is, hogy saját egyéniségünket tükrözzék a loknik. Hiszen, ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, akkor mit sem ér az év utolsó partija. Vallja ezt Vámosiné Zalka Ágnes mesterfodrászunk is, aki tippjeivel segít, hogy garantáltan te legyél a legszexisebb az esi partin, legyen szó bálról, diszkóról vagy házibuliról.

Kontyold magad!

Ági úgy véli, bálban még mindig a konty hódít. Igaz a szakember szerint a teljesen feltűzött haj már a múlté, most inkább a félig leengedett, lágyabb vonalak hódítanak. A hullámok – például a marcell- vagy a vízhullám – a reneszánszukat élik, minden alkalmi viseletnél visszaköszönnek a nőies tincsek. Kate Hudson szőke frizkója is ellenállhatatlan, és házilag is könnyű elkészíteni.

A pónifrizura fénykora

Házibuliban nincs határ, hiszen beöltözős találkán vagy egy egyszerű baráti összejövetelen is bizonyíthatod kreativitásodat. Ági az úgynevezett pónifrizurára esküszik, hiszen a feltűzött, tupírozott fufru, lófarokban végződve 2011 megunhatatlan kedvence. És az ördögszarvak, nyuszifülek is jól mutatnak benne. De ha kicsit vagányabbra vágysz, kreppeld be a séródat, és játssz a mutatós csatokkal. Jessica Simpson is imádja a copfos variációt, lesd el tőle a laza viseletet.

Modern diszkó, retro haj

Diszkóban a ’70-es 80’as évek retrója a nyerő. A szabadon lógó, göndörített Charlie loboncot a pasik is imádják. A hullámokat masnival és virággal is feldobhatod, oldalra tűzve, szeszélyesen a nyakadat is megvillanthatod. Penelopé Cruz is szuperszexi, lopd el stílusát és törd össze a pasi szíveket szilveszterkor is.

Ha egyedül mégsem sikerül felvenned a harcot a tincsekkel szakértőnk, Ági személyesen is segít, Győrben a Yellow&Black szalonban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik