Élet-Stílus

2011 legszexibb agglegényei

Sorra vesszük a legvonzóbb pasikat Harry hercegtől Michael Fassbenderig.

Nem elég, hogy fiatalok és általában marha jó színészek, de ráadásul még szépek is: vagyis a nőknek több okuk is van arra, miért nézik őket élvezettel. A 2011-es év ilyen szempontból egyáltalán nem volt rendhagyó, vagyis nem telt úgy el, hogy nem bukkant fel legalább egy ifjú titán, akinek pályafutását ne lenne érdemes – így vagy úgy – nyomon követni.

Függetlenül attól, hogy a „legszexibbekről” készült listákon általában a színészek tarolnak, 2011-ben a legkeresettebb agglegény megtisztelő címét mégsem egy hatkockás has, vagy egy mélybarna tekintet vitte el, hanem egy szeplős-vörös fizimiska. Idén ugyanis a britek egyes számú hercege iránt érdeklődött a legtöbb lány: főleg mióta szakított barátnőjével és főleg mióta bátyja, Vilmos herceg igába hajtotta a fejét.

És ezután következzen akkor az a bizonyos névsor:

Andrew Garfielddal kezdünk, aki elsősorban azzal került be a köztudatba, hogy átvette a Pókember remake-ben Tobey Maguire szerepét, és 2012-ben végre a mozivásznon is pókmaszkot húz. Nos, már alig várjuk.

Aztán itt van Joseph Gordon-Levitt, aki most, hogy kitört az Eredet álomvilágából, egy rákos srác bőrébe bújva sajdítja a szívünket a Fifti-fiftiben.

De nem kell nélkülözniük azoknak sem, akik inkább a szuperhősökre esküsznek: Ryan Reynolds és Chris Evans a Zöld Lámpás és az Amerika kapitány főszereplőiként még a nőket is képesek voltak becsalni az akciófilmekre.

És ez még nem minden, hiszen itt van a multitalentum Justin Timberlake is, aki nem elég, hogy idén egyszerre három filmben is feltűnik, de ráadásul begyűjtötte „Az év férfijának” járó elismerést is. Az amerikai GQ magazin erre a pozícióra jelölte egyébként a szuperszexi Michael Fassbendert is, aki idén ugyancsak nem unatkozott: összesen 4 filmet forgatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik