Élet-Stílus

Egy szép mosollyal bárkit az ujjaid köré csavarhatsz

A csinos alak és az ápolt külső mellett továbbra is a mosoly az, ami igazán szexissé tesz egy nőt.

Trendek mehetnek, divatok jöhetnek, változhatnak a szexidolok – akár évente is – egy dolog azonban úgy látszik örök: méghozzá a mosoly és annak sikere. Ezt támasztják alá a legfrissebb erre vonatkozó felmérések is, amelyek szerint nem létezik olyan dolog, ami vonzóbbá tenne egy nőt, mint a ragyogó mosolya. Különösen, ha ez a mosoly még magabiztos is.

Persze ahhoz, hogy egy mosolyon keresztül megbabonázzuk az egész környezetünket, elengedhetetlen, hogy rendben legyen a fogsorunk, amihez a jó doki mellett, a különböző szájápolási centerek lehetnek a legjobb partnerek.

Amit biztos nem tudtál a nevetésről:
1. Ha valaki nevet, az a világ majdnem összes országában ugyanazt jelenti: boldogságot
2. A mosolynak 18 fajtája van
3. Egy kiadós nevetés 5-53 izmot mozgat meg egyszerre
4. A mosoly boldogsághormont szabadít fel – még egy kamu mosoly is képes feldobni a hangulatot
5.Azt, aki sokat mosolyog, a környezete kiegyensúlyozottabbnak és vonzóbbnak tartja

És akkor sincs baj, ha véletlenül épp nincs időnk szakemberhez rohanni, mert ma már saját kezűleg is gondoskodhatunk a fogaink és a szánk egészségéről. Míg az elektromos fogkefék mára – hála mozgásuknak és magas hatásfokuknak – gyakorlatilag minden más fogtisztító eszközt leköröznek, a szájzuhany milliónyi apró buborékkal épp azokat a helyeket tisztítják alaposan, ahova a fogkefék már nem érnek el.

Mielőtt azonban a karácsonyi gépvásárlás hevében fejest ugrunk a megvásárolható gépek közé, tájékozódjunk és nézzük meg közelebbről, hogy mire képesek a masinák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik