Élet-Stílus

Ayala Bar [X]

Ayala Bar, Tel Aviv kézműves piacán kezdte árulni ékszereit és a kereslet olyan gyorsan nőtt, hogy kénytelen volt felismerni az ékszereiben rejlő kereskedelmi lehetőségeket. Megszületett Ayala Bar, mint márkanév.

Divattervezői háttérrel és az anyagok, ellentétek és színek variálhatóságának szenvedélyével Ayala Bar művészien megtervezett, egyedi, hordható, a nőiességet kihangsúlyozó ékszereket  készít.

A mindennapi környezet inspirálja. Egy séta a tengerparton, a helyi gyümölcspiac vagy akár egy falevél erezete. Számára az ékszertervezés a hétköznapi események átformálása maradandó és megkülönböztethető alkotássá. Hiszi, hogy egy igazi ékszer szerves része a nőnek, akit díszít, személyiségének egyfajta közvetítője. Nyiltan “gyönygyfüggő”, aki mániákusan gyűjtöget a sivatagban, a tengerparton, a városban vagy ahol éppen megfordul. A hosszú évek alatt munkáján a bonyolultság és a művészi szabadság látszik, amit saját szenvedélye fűt és az egyre növekvő igény a különleges darabok iránt. A célhoz vezető út épp olyan fontos számára mint maga a cél. Pontos és kifinomult munkái megajándékozzák a nőket világszerte.

A cég

15 év alatt a szerény vállakozás, Ayala Bar Design, Izrael egyik legkiemelkedőbb divatékszer expotőrévé nőtte ki magát, széleskörű nemzetközi ismertséget szerezve.

Évente több ezer kíváló minőségű, kézzel készült ékszert tervez és exportál a világ számos országába. A rendkívüli marketing erőfeszítéseknek köszönhetően ott van az USA, Kanada, Europa, Ausztrália és Japán boltjaiban.

Ayala Bar nagyszerű kollekciói évente több mint 30 Trade Show-n vesznek részt, beleértve a legrangosabbakat, mint a párizsi Bijorcha, a new yorki Nemzetközi Ajándék Vásár és a milánói Macef Bijoux.

A művész által tervezett első darabtól kezdve a már kidolgozott befejezett darabig minden az Ayala Bar Design Tel Avivhoz közeli, 600 nm-es stúdiójában készül. Itt egy odaadó csapat dolgozik több mint 60 kézművessel, hogy összeszőjék, keretbe foglalják és összeállítsák az ékszereket, mintegy életet lehelve minden egyes darabba. Ez az intenzív munka nagy szaktudást és odaadást követel.

Szezononként több, mint 400 darab szerepel a kollekcióban. Minden sorozat egyedi téma alapján készül és összeillő nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket és gyűrűket tartalmaz.

A cég folyamatosan nővekszik, új piacokon jelenik meg, ami fejlődést vagy a minőséget nem veszélyezteti.

2011 – 12 Ősz – Tél

Ez a szezon az egyik legjobb példa arra, hogy megmutassa a szenvedélyt, amivel Ayala Bar összekombinálja a  legkülönfélébb anyagokat és ahogy abból létrejön a hordható művészi forma.

A színáranyalatokat figyelembe véve a legerősebb téma a finom kidolgozottság.

Ellentétekkel dolgozik, mint design elemekkel: A nyugat találkozása a kelettel, a fényes felület a mattal és a kortárs elemeket helyezi a középkori folklore mellé.

The Classic Collection

A Classic Collection mutatja meg leginkább Ayala Bar egyéni darabjainak folyamatos művészi fejlődését.

A mozaikszerű, díszes felületekkel minden egyes darab olyan, mint egy pici festmény. A gazdagon szinezett kövek a rendelésre készült, összekasztható alkatrészekbe van belehelyezve, hogy meglepő hatást keltsenek. Arra tervezték, hogy kihangsúlyozza nőiességet gondos kivitelzéssel és időigényes technikával.

The Hip Collection

A hip kollekció mutatja, hogy mennyire tud Ayala Bar megdöbbenteni és meglepni. Nem várt anyagok állnak össze szembetűnő díszekké, melyek egyesítik a kézzel készített gyöngyöket, a szatént, a bársonyt és a csiszolt köveket.

The Signature Collection

A signature kollekció egyesíti a kézzel készített darabok széles választékát. Az ékszer elemeket. Ezek az eklektikus nyakláncok kifejezetten Ayala drámai szín és anyaghasználata során jöttek létre. Kihangsúlyozza a nők kecsességét és a mozgásuk szépségét, mert minden részlet vonzza a tekinteteket.

Ezt a három boltot írnám, ahol MEGVÁSÁROLHATÓ:

Rododendron
1052 Budapest, Semmelweis u. 19.
Nyitvatartás: hétfő – péntek: 11h – 19h
szombat: 10h – 16h

Bachmann
1064 Budapest, Király u. 20.
Nyitvatartás: hétfő – szombat 10h – 19h

 

Hephaistos

1056 Budapest, Molnár u. 27.
Nyitvatartás: hétfő – péntek: 11h – 19h
szombat: 10h – 14h

Ajánlott videó

Olvasói sztorik