Élet-Stílus

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Azoknak, akik unják a boltokban kígyózó sorokat és szeretnének idén valami igazán különlegeset ajándékozni, íme néhány lehengerlő ötlet.

Szerintünk nem tévedünk óriásit, ha azt mondjuk, többségünk minden évben megfogadja, hogy a karácsonyi ajándékvásárlást legközelebb semmilyen körülmények között sem hagyja az utolsó pillanatra. A tapasztalat azonban (és az ezüst-, illetve aranyvasárnap idején rendre megtelő boltok) azt mutatják, ezt az ígéretet valamiért mégis sokkal nehezebb betartanunk, mint gondolnánk. Míg néhányan épp most is azért járják fáradhatatlanul az üzleteket, hogy végre ráleljenek a tökéletes ajándékra, addig másoknak még ötletelni sincs idejük. A következőkben – abban a szellemben, hogy a legszebb karácsonyi ajándék mégiscsak az együtt átélt pillanat – azoknak szeretnénk ötletekkel kedveskedni, akik még nem döntöttek.

1. Töltődjenek fel a Paradicsomban

Karácsony közeledtével, az egész éves hajtás legvégén már alig várjuk, hogy néhány, családi körben töltött szeretetteljes nap erejéig végre hátra hagyjuk tornyosuló teendőinket és a napi stresszt. Talán az sem véletlen, hogy sokan épp erre az időszakra időzítik az éves nagy szabadságot is, amikor felnyalábolva a számukra legfontosabbakat, messzire szöknek a napi rutin és a taposómalom elől.

Az utazás egyébként a szakértők szerint is remek módja a kikapcsolásnak, hiszen egy – adott esetben – teljes környezetváltozás rengeteget segít abban, hogy megszabaduljunk a ránk nehezedő nyomástól. Magyarországon is egyre népszerűbbek az egzotikus, külföldi úti célok.

Így például a Karib-tenger térsége, ahol összesen 7000 sziget, sőt szigetecske, homok és korallzátony gondoskodik arról, hogy minden adott legyen a felejthetetlen és tökéletes kikapcsolódáshoz: függetlenül attól, hogy luxusapartmanban, vagy panzióban, napos tengerparton, vagy inkább a hegyek között, búvárkodva, romantikusan, kettesben, vagy zsúfolt bevásárló paradicsomokban töltenénk az időt, a Karib-térségben mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot. Tudjon meg még többet ide kattintva.

Azok, akik a szigetek helyett jobb szeretnének egy felejthetetlen szárazföldi nyaralást focival, sörrel és gleccserekkel (igen, gleccserekkel), Argentína a tökéletes helyszín. A dél-amerikai ország hol képeslapra illő, hol hátborzongató természeti látványosságokkal, évezredes emlékekkel és pezsgő éjszakai élettel várja szerelmeseit. További információkért kattintson ide.

Nem kell csalódniuk azoknak sem, akik az évnek ebben a szakában leginkább mindentől és mindenkitől távol érzik magukat a legjobban. Garantáltan jól érzik majd magukat ott, ahol előttünk összesen 200 ezren jártak, ahol – az évszaktól függően – van, hogy soha nem kel fel és soha nem nyugszik le a nap, és ahol pingvinekkel költhetjük a reggelinket. Az Antarktisz holdbéli tájaira novembertől márciusig igazi jégtörő és kutatóhajók szállítják a kalandvágyókat. Még több információ a túráról itt.

További izgalmas úti célokat talál itt.

2. Kényeztető Azúr-pihenő itthon

Feledhetetlenné tehetjük szeretteink ünnepét azzal, ha olyan pihentető napokkal lepjük meg őket, amik segítenek kiszakadni a rohanó hétköznapokból, hiszen a gondoskodásnál ugye nincs szebb ajándék. Siófok központjában, közvetlenül a vízparton található Hotel Azúr**** és Hotel Azúr**** Prémium szolgáltatásai révén évszaktól függetlenül biztosítja a kikapcsolódást és a pihenést.

Nemcsak a mediterrán épület wellnessközpontja, kül- és beltéri élménymedencéi, hanem a szaunapark és a különféle wellness programjai is mind azt a célt szolgálják, hogy a vendégek az itt-tartózkodásuk alatt – néhány napra – teljesen elfelejtsék a hétköznapi stresszt és annak negatív hatásait.

3. Ajándékozzon életre szóló élményeket!


Számtalan izgalmas, kényeztető, extrém és exkluzív program közül válogathat az, aki a NagyNap Élménywebáruházban szerzi be a tökéletes karácsonyi ajándékot. Legyen szó akár egy féktelen száguldásról egy versenypályán, vagy egy körre a kedvenc műrepülőgépünkkel, vagy épp a súlytalanság kipróbálásáról az élménywebáruházban mindenki megtalálja a kedvére valót. A programokat exkluzív csomagolásban, igény szerint egy főnek, de akár csoportoknak is ajándékozhatjuk. Kattintson ide, ha többet szeretne tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik