Élet-Stílus

A megcsalásnak nincs többé szaga

Íme a találmány, ami hitelessé teszi a mesét a defektről és az irodai túlóráról.

Elsősorban nem a gyakorlott félrelépők jártak Porky Hefer fejében, amikor az Alibi parfümöt készítette. Hiszen, ha valaki, hát ők már jól tudják, hogy egy pásztorórára is körültekintően elő kell készülni, a nyomok eltüntetéséről már nem is beszélve, így aztán nem csoda, hogy náluk az alapos zuhany szerves része a dolognak.

Nem, az illatokkal foglalkozó művész elsősorban azokra gondolt, akik úgy járnak tilosban, hogy átgondolni sem volt idejük. Legyen az egy barátokkal eltöltött este egy sztriptízbárban, vagy egy hirtelen jött, kóbor légyott valahol, amikor nincs mód elnyomni az árulkodó szagnyomokat.

Az Alibi parfüm egyelőre csupán háromféle illatban kapható: így csak a durrdefekt, az irodai túlóra és a hajókázás meséket tudja alátámasztani. Az illat – a szakértők szerint – egyik parfümnél sem mondható még csak kellemesnek sem, cserébe tökéletesen megfelel a célnak, vagyis olaj, benzin, sós víz és kávé, no és persze cigiszaggal árasztja el viselőjét, aki első szaglásra így biztos nem lesz gyanús.

Mivel a gyártó amerikai cég exportot egyelőre nem tervez, a közel 10 ezer forintos illatra az európai férfiaknak még várniuk kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik