Élet-Stílus

Hat évig tartott a lánykérés

Bejárták az egész világot, hogy a lány végül kimondja az igent.

A romantikus videót, ami bejárta az egész világot, egy 26 éves montreali pilóta készítette arról, hogyan kérte meg élete szerelmét. A kisfilm a napokban jelent meg a legnagyobb videomegosztókon és azóta természetesen óriási siker.

A két szerelmes főszereplő hat éve kezdte a világjárást, ekkor találták ki, hogy utazásaik minden állomása egy betű lesz a „we always knew” (a „mindig is tudtuk”) feliratból. A pár ezidő alatt eljutott Párizsba, Mexikóba, Los Angelesbe és Velencébe is, mindenhol készített fotót.

Az utolsó állomás és ezzel együtt az utolsó betű szülőhazájukban, Montrealban volt. És hogy mi történt, amikor az utolsó fotó készült? Nos az derüljön ki a videóból:

Ez a videó azóta bejárta az egész világot és óriási siker lett, valószínűleg minden további nélkül indulhatna – ha lenne – a legkreatív lánykérések versenyén. Arra egyébként benevezhet majd az amerikai Matt Still is, aki néhány hónappal korábban kérte meg – hasonlóan ötletes módon – barátnője kezét. A fiú akkor a mozivásznat sem félt használni, hogy feltegye a nagy kérdést:

És akinek ez még mindig nem lenne elég, az újranézheti a Time Out New York Magazin fotósának lánykérését is, aki a kedvenc hobbijukat és a lány négylábú kedvencét is felhasználta a jó ügy érdekében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik