Élet-Stílus

A mai tökéletes nap az esküvőre

Igaz, hogy szürke és hideg, de kit érdekel, amikor 2011.11.11-e van?

Ebben a században először és egyben mindjárt utoljára van ilyen, hogy a dátumból hat számjegy is egyforma. Nem csoda, hogy kényszerünk van ünnepelni, ez ugyanis igazi ritkaság és míg a többség a kis esti bulit szervezgeti, addig néhány ezer nagyon boldog a világraszólót, egy laza esküvővel megspékelve.

A szakértők a különleges dátum miatt egyébként rekordszámú boldogító igent várnak. És ebben a várakozásban lehet is valami, elég ha csak a tavalyi október 10-i őrületre gondolunk, amikor egyetlen nap leforgása alatt több mint 31 ezer pár mondta ki a boldogító igent, csak az Egyesült Államokban.

A gyakorlott esküvőszervezőket tehát a mostani roham sem lepte meg: azt mondják egy-egy jeles dátumra sokszor már hónapokkal, sőt van, hogy évekkel korábban elkel az összes időpont. És hogy miért éri meg kisebb vagyont kifizetni egy különlegesnek tetsző dátum miatt? Egyrészt a babonák, másrészt a megjegyezhetőség miatt – mondják az érintettek, akik közül sokan egész egyszerűen szórakoztatónak tartják, hogy egy olyan napon mondják ki az igent, amiből nem lesz több már az életükben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik